Zuhal Topal'la Sofrada 10 Eylül Perşembe Özge Onarıcıoğlu'nun menüsü ve puanları

Zuhal Topal'la Sofrada 10 Eylül Perşembe Özge Onarıcıoğlu'nun menüsü ve puanları
Ekranlara eğlence katan, lezzet aşılayan ve gülmekten geri bırakmayan yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da haftnaın dördüncü gününe gelindi. Bugün hünerlerini sergileyecek ve rakibelerinin kayınvalidelerinden puanları alacak isim ise Özge Onarıcıoğlu oldu. Peki, Özge Onarıcıoğlu hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Menüsü haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'a Sofrada'nın bugünkü yarışmacısı Özge Onarıcıoğlu oldu. Kayınvalidesi Neslihan Bayat ile 15 bin lira için mücadele edecek genç ve güzel  yarışmacı, evine ödülle dönmek istiyor. Bunun için kendisine verilen süreyi en iyi şekilde kullanmak ve elinin lezzetini yansırmak zorunda. Pazartesi yarışan Ayşe Aslandoğdu ve dün mutfağa giren Duygu Vezir Güzel'in aldığı düşük puanlarla elenmesinden sonra Özge Onarıcıoğlu'nu kritik bir sınav bekliyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Özge Onarıcıoğlu hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Menüsü haberimizde yer alıyor.

 

Zuhal Topal'la Sofrada 429. bölüm fragmanı

Özge Onarıcıoğlu ve kayınvalidesi Neslihan Bayat'In yarışacağı 10 Eylül 2020 Perşembe  Zuhal Topal'la Sofrada 429. bölüm fragmanı haberimizde yer almıştır. Yeni haftanın dördüncü bölümünde büyük bir coşku yaşanacak. Pazartesiden itibaren verilen lezzet savaşında yeni perde açılacak. Kayınvalideler ve gelinler hakları olan puanları almak istiyor. Bugün ekranlara gelecek bölümde Özge Hanım'ın yaktığı etler çok konuşulacak gibi gözüküyor.
 


İki kişi elendi!

Pazartesi günü başlayan haftada bugüne kadar iki yarışmacı elendi. İlk gün yarışan Ayşe Aslandoğdu 27 puanla gününü tamamladı. Salı günü ise Gamze Çetinkal mutfağa girdi ve 34 puan alarak zirveye oturdu. Dün Duygu Güzel Vezir'in günüydü ancak istediğini alamadı ve 23 puanla o da veda etti. Bugün sıra Özge Onarıcıoğlu'nda en az 35 puan toplaması gerekiyor. Alamazsa o da elenecek. Alırsa yarınki yarışmacının performansını bekleyecek.

 










 


Özge Onarıcıoğlu kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

Dördüncü gün yarışacak olan Özge Onarıcıoğlu'nun puanları merakla bekleniyor. Yeni haftanın dördüncü bölümü olmasıyla birlikte bir sabırsızlık söz konusu. Kendisinin alacağı puanları haberimizde görebilirsiniz. Ancak elenmemesi için en az 34 puan alması gerekiyor. Elbette bu durum bugünlük için geçerli. Finalde yarışacak isim daha fazla puan toplarsa elenebilir.
 


 

Duygu Vezir hangi yemekleri yaptı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın 3. sezonunda bu hafta mutfağa girecek dördüncü isim olan Özge Onarcıoğlu yemekleri hem kendi hem de yarışmanın kaderini belirleyecek. Alacağı fazladan her puanın kilit noktası yapacağı yemekler ve hazırlayacağı menü. Sunumlarıyla da hem Zuhal Topal hem de kayınvalidelerden tam not almak amacında olan Özge Hanım'ın menüsü haberimize ekleyecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.