Zuhal Topal'la Sofrada 11 Eylül Cuma Gülseher Rüstemoğlu'nun menüsü ve puanları

Zuhal Topal'la Sofrada 11 Eylül Cuma Gülseher Rüstemoğlu'nun menüsü ve puanları
FOX TV'nin öğle sonrasında ekranlara gelen ve önemli bir izleyici kitlesine sahip olan yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da bir hafta daha bitiyor. Dört gün boyunca mutfağa girerek performanslarını sergileyen gelin ve kayınvalidelerin arıdndan bugün son kez puanlar verilecek ve ardından final yapılacak. Yarışmacılar ise Gülseher Rüstemoğlu ve kayınvalidesi Zarife Rüstemoğlu. Peki, Gülseher Rüstemoğlu hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Menüsü haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada'nın bugün yarışacak olan yarışmacısı açıklandı. Gülseher Rüstemoğlu ve kayınvalidesi Zarife Rüstemoğlu kendilerine verilen sürede en iyi yemekleri yaparak finalde 15 bin lirayı kazanmak adına mücadele edecek. Dört gün boyunca hem kayınvalideleri analiz edebilme hem de optimum süreyi bulmak adına iyi bir fırsat yakalayan ikilinin elinde de büyük bir avantaj bulunuyor. Peki, Gülseher Rüstemoğlu hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Menüsü haberimizde yer alıyor.

 

Zuhal Topal'la Sofrada 430. bölüm fragmanı

 Gülseher Rüstemoğlu ve kayınvalidesi  Zarife Rüstemoğlu'nun yarışacağı 11  Eylül 2020 Cuma Zuhal Topal'la Sofrada 430. bölüm fragmanı haberimizde yer almıştır. Yeni haftanın dördüncü bölümünde büyük bir coşku yaşanacak. Pazartesiden itibaren verilen lezzet savaşında yeni perde açılacak. Kayınvalideler ve gelinler hakları olan puanları almak istiyor. Bugün ekranlara gelecek bölümde Gülseher Hanım'ın patlıcanları çok konuşulacak.

 

Tek rakibi kaldı

Pazartesi günü başlayan haftada bugüne kadar üç yarışmacı elendi. İlk gün yarışan Ayşe Aslandoğdu 27 puanla gününü tamamladı. Salı günü ise Gamze Çetinkal mutfağa girdi ve 34 puan alarak zirveye oturdu. Hafta ortasında Duygu Güzel Vezir'in günüydü ancak istediğini alamadı ve 23 puanla o da veda etti. Dün sıra Özge Onarıcıoğlu'ndaydı ve o da başarılı olamadı. Bugün Gülseher Hanım eğer 34 ve yukarı puan alırsa birinciliği elde edecek.










 


Gülseher Rüstemoğlu kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

Son gün yarışacak olan Gülseher Rüstemoğlu'nun puanları merakla bekleniyor. Yeni haftanın final bölümü olmasıyla birlikte bir sabırsızlık söz konusu. Kendisinin alacağı puanları haberimizde görebilirsiniz. Ancak elenmemesi için en az 34 puan alması gerekiyor. Aksi takdirde Gamze Çetinkal'ı geçemeyecek ve 15 bin lirayı kazanamayacak. Bu sebeple çok kritik bir eşikta.


 

Duygu Vezir hangi yemekleri yaptı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın 3. sezonunda bu hafta mutfağa girecek son isim olan Gülseher Rüstemoğlu yemekleri hem kendi hem de yarışmanın kaderini belirleyecek. Alacağı fazladan her puanın kilit noktası yapacağı yemekler ve hazırlayacağı menü. Sunumlarıyla da hem Zuhal Topal hem de kayınvalidelerden tam not almak amacında olan Gülseher Hanım'ın menüsü haberimize ekleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.