Zuhal Topal'la Sofrada 15 Aralık Pazartesi izle - 497. bölüm Youtube ve FOX Play

Zuhal Topal'la Sofrada 15 Aralık Pazartesi izle - 497. bölüm Youtube ve FOX Play
Türkiye'nin gelin ve kayınvalide formatındaki en çok izlenen yarışması olmayı sürdüren Zuhal Topal'l Sofrada'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Adım adım 500 bölüme doğru giden yapımda bugün Büşra Marhan yarışacak. Kendisinin performansı merak konusu ve binleri de ekran başına kilitleyecek. Zuhal Topal'la Sofrada'nın 15 Aralık Salı günü yayınlanacak olan 4917. bölümü tek parça, full, Youtube ve FOX Play izle alternatifleri ile karşınızda. İyi seyirler dileriz.

Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalideleri ile hafta içi her gün FOX TV ekranlarında fırtınalar estiren Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü izleyicilerle buluşuyor. Dün başlayan yeni hafta ile birlikte had safhaya çıkan rekabet bugün de devam edecek. Her takım birinci sıraya adını yazdırmak ve en iyi yemeklerle Türkiye'ye adını duyurmak istiyor. Bu kıran kırana mücadeleyitelevizyonları karşısısında izlemek isteyen vatandaşlar da araştırmalara başladı. Zuhal Topal'la Sofrada izle seçenekleri aşağıda yer almaktadır.


Zuhal Topal'la Sofrada 15 Aralık izle

Güzel sunucu Zuhal Topal'ın sunumu ile ekranlara gelen yarışma her gün binlerce kişiyi FOX TV ekranlarına çekmeyi başarıyor. Ana haber öncesinde de bir hayli ilgi çeken yarışmacıları keyifle izlemek isteyen izleyiciler sürekli araştırmalarda bulunuyor. Zuhal Topal'la Sofrada izlemek isteyenler için birkaç alternatif bulunmaktadır. Haberimizde yer almaktaıdr.

Youtube: Zuhal Topal'la Sofrada'nın sahip olduğu Youtube kanalında yarışmaya dair bazı kesitler paylaşılmaktadır. Buradan günlere göre dilediğinizi seyredebilirsiniz.

FOX TV: Kanalın internet sitesi üzerinden Zuhal Topal'la Sofrada sekmesine tıklayarak tüm bölümleri tek parça halinde izleyebilirsiniz. Ya da https://www.fox.com.tr/Zuhal-Topal-la-Sofrada/bolumler linkini tarayıcınızın adres çubuğuna kopyaladıktan sonra giriş sağlayabilirsiniz.

Zuhal Topal'la Sofrada Suzan Gökmenler

Zuhal Topal'la Sofrada Gül Genç

Zuhal Topal'la Sofrada Gülşen Genç

Zuhal Topal'la Sofrada Hülya Karaca Ataş

Zuhal Topal'la Sofrada Büşra Marhan

FOX Play: FOX TV'nin eski dizileri ve programlarının yanısıra yeni yayınlarını da reklamsız seyretme imkanı verdiği platformu FOX Play'de Zuhal Topal'la Sofrada'nın tüm bölümleri bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.