Zuhal Topal'la Sofrada 16 Ekim Cuma yarışmacıları Mavi Topal ve kaynanası Hanife Topal kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada 16 Ekim Cuma yarışmacıları Mavi Topal ve kaynanası Hanife Topal kimdir?
FOX TV'nin sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da bir hafta daha sona eriyor. Dört gelin ve kayınvalidenin kıyasıya rekabetinde artık gözler son ekibe çevrildi. Yani Mavi Topal ve sürekli gülen ve kahkaha atan kayınvalide Hanife Topal'a. İkilinin performansı günün ve haftanın kaderini belirleyecek. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 16 Ekim Cuma yarışmacıları Mavi Topal ve kaynanası Hanife Topal kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 16 Ekim Cuma yarışmacıları kimdir? sorusu günün en çok konuşulan kounlarından biri haline geldi. Sebebi ise kayınvalide yarışmacının sürekli gülmesi ve kahkaha atması. Rakibelerinden zaman zaman eleştiriler de alan ancak Zuhal Topal'ın tolere ettiği Hanife Topal ile gelini Mavi Topal bugün 15 bin lirayı kazanabilmek adına emek verecek. Ancak işleri hiç de kolay değil. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 16 Ekim Cuma yarışmacıları Mavi Topal ve kaynanası Hanife Topal kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Zuhal Topal'la Sofrada Mavi Topal kimdir?

14 yıllık evli. 4 çocuk sahibi. Aslen Erzurumlu.

mavi topal


Hanife Topal kimdir?

Zuhal  Topal'la Sofrada tarihinin en güler yüzlü kayınvalidesi. Sürekli gülüyor. Gelini ile efsane bir menü hazırladı. Final günü ödülü kazanmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.