Zuhal Topal'la Sofrada 17 Eylül Perşembe Begüm Yavuz Arslan menüsü ve puanları

Zuhal Topal'la Sofrada 17 Eylül Perşembe Begüm Yavuz Arslan menüsü ve puanları
FOX TV ekranlarında en çok izlenen gelin ve kayınvalide yarışması olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın 434. bölümünde yarışacak isim açıklandı. Begüm Yavuz Arslan kendinden önce ter döken üç yarışmacı sonrası hünerlerini gösterecek. Yapacağı yemekler ve alacağı puanlar da merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Begüm Yavuz Arslan hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Rekabetin her geçen gün daha da arttığı Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Haftanın ilk gününde yarışan Cansu Gülmez Gürgen'in ardından ikinci yarışmacı Sevinç Erkoç olmuştu. Dün ise Azerbaycanlı gelin Fegane Mehdiyeva marifetlerini konuşturmuştu. Bugün ise sıranın geldiği gelin Begüm Arslan Yavuz oldu. Hayallerine kavuşabilmek için en yüksek puanı alması gereken genç yarışmacının işi oldukça zor. Rakibeleri de çetin. Ancak kendisi bunun üstesinden geleceğine inanıyor.Zuhal Topal'la Sofrada Begüm Yavuz Arslan hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

 

Begüm Yavuz Arslan'ın menüsü

Zuhal Topalla bugün yarışan Begüm Yavuz Arslan'ın Menüsü, kaynanaların bugünkü menüye karşı yaptığı eleştiriler verdikten sonra 17 Eylül Perşembe Zuhal Topal’la Sofrada yemekleri kısmında tablo halinde vereceğiz. Genç yarışmacının yapacağı her yemek onun kaderini belirleyecek.

zuhal topal'la sofrada cansu gülmez gürgen

zuhal topal'la sofrada sevinç erkoç

zuhal topal'la sofrada Bergane mehdiyeva

zuhal topal'la sofrada begüm yavuz arslan

zuhal topal'la sofrada fatma nur erdoğan
 

Begüm Yavuz Arslan kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

Dördüncü gün yarışacak olan Begüm Yavuz Arslan'ın puanları merakla bekleniyor. Yeni haftanın dördüncü bölümü olmasıyla birlikte ekstra bir sabırsızlık söz konusu. Kendisinin alacağı puanları haberimizde görebilirsiniz.

 

Zuhal Topal Haftalık Toplam Puanlar (14-18 Eylül 2020) – Çarşamba

14 Eylül Pazartesi günü başladığımı haftada bugün 17 Eylül Perşembe puanları verilecek. İşte Zuhal Topalla Sofrada toplam puan durumu hemen alt kısımda sizleri bekliyor.

  • 14 Eylül Pazartesi Puanı (Cansu Gülmez Gürgen) : 19 Puan (elendi)
  • 15 Eylül Salı Puanı (Sevinç Erkoç) : 30 Puan (elendi)
  • 16 Eylül Çarşamba Puanı (Ferquane Yehtiyeva) :31 puan (zirvede)
  • 17 Eylül Perşembe Puanı (Begüm Yavuz Arslan) : 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.