Zuhal Topal'la Sofrada 18 Eylül Cuma Fatma Nur Erdoğan menüsü ve puanları

Zuhal Topal'la Sofrada 18 Eylül Cuma Fatma Nur Erdoğan menüsü ve puanları
Zuhal Topal'la Sofrada 18 Eylül Cuma yarışmacısı Fatma Nur Erdoğan oldu. Fatma Nur Erdoğan'ın menüsündeki yemekler ve aldığı puanlar haberimizde.

18 Eylül Cuma Zuhal Topal’la Sofrada Bugün Fatma Nur Erdoğan yarışacak. 18 Eylül Cuma Zuhal Topal’la Sofrada Puanları öncesinde en yüksek puanı çarşamba günkü bölümde yarışan Azerbaycanlı Ferquane’nin aldı. Genç yarışmacı rakibesini geçebilmek ve 15 bin lirayı kazanabilmek adına mücadele verecek ancak fragmandaki görüntülere göre işi bir hayli zor. Bu sebeple de elinden gelenin en iyisini yapması gerekiyor. Ayrıca Bugün 18 Eylül Cuma Zuhal Topal Kaç Puan verdi? sorusunun cevabı da yazının sonunda yer alıyor.
 

En az 32 puan almak zorunda

14 Eylül 2020 Pazartesi günü başlayan yarışma programında son gün yarışacak isim Fatma Nur Erdoğan'ın final öncesinde elde etmesi gerek puan da belli oldu. Genç gelim çarşamba günü yarışan Ferquane Yehtiyeva'yı geçmek ve para ödülünü kazanmak istiyorsa en az 32 puan almalı. 31 puanla tamamlarsa parayı Azerbaycanlı gelin rakibesiyle paylaşacak. Son durum aşağıda yer alıyor.

  • 14 Eylül Pazartesi Puanı (Cansu Gülmez Gürgen) : 19 Puan (elendi)
  • 15 Eylül Salı Puanı (Sevinç Erkoç) : 30 Puan (elendi)
  • 16 Eylül Çarşamba Puanı (Ferquane Yehtiyeva) :31 puan (zirvede)
  • 17 Eylül Perşembe Puanı (Betül Yavuzaslan) :26 puan (elendi)


Fatma Nur Erdoğan'ın menüsü

Zuhal Topalla bugün yarışan Fatma Nur Erdoğan'ın Menüsü, kaynanaların bugünkü menüye karşı yaptığı eleştiriler verdikten sonra 18 Eylül Cuma Zuhal Topal’la Sofrada yemekleri kısmında tablo halinde vereceğiz. Genç yarışmacının yapacağı her yemek onun kaderini belirleyecek.

zuhal topal'la sofrada cansu gülmez gürgen

zuhal topal'la sofrada sevinç erkoç

zuhal topal'la sofrada Bergane mehdiyeva

zuhal topal'la sofrada begüm yavuz arslan

zuhal topal'la sofrada fatma nur erdoğan
 

Fatma Nur Erdoğan kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

Son gün yarışacak olan Fatma Nur Erdoğan'ın puanları merakla bekleniyor. Yeni haftanın final bölümü olmasıyla birlikte ekstra bir sabırsızlık söz konusu. Kendisinin alacağı puanları haberimizde görebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.