Zuhal Topal'la Sofrada 19 Ekim Pazartesi yarışmacısı İnci Şengül ve kayınvalidesi Beyhan Şengül kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada 19 Ekim Pazartesi yarışmacısı İnci Şengül ve kayınvalidesi Beyhan Şengül kimdir?
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası başladı. 19 Ekim - 23 Ekim yarışmacıları açıklandı ve ilk günün yarışmacı belli oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 19 Ekim Pazartesi yarışmacıları İnci Şengül ve kayınvalidesi Beyhan Şengül kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 19 Ekim Pazartesi yarışmacısı kimdir? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Birbirinden iddialı isimlerin yarıştığı programda haftanın yeni gelin ve kayınvalideleri tek tek tanıtıldı. Gözler bugünün ilk yarışmacılarına çevrildi. Yani İnci Şengül ve kaynanası Beyhan Şengül'e. Kendilerine verlen sürede rakiplerine en iyi yemekleri yapmak, sunumlarla onlara hitap etmek ve lezzetleri ile de yüksek puan almak isteyen gelin ve kayınvalide hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada İnci Şengül ve kayınvalidesi Beyhan Şengül kimdir? İşte detaylar...


İnci Şengül kimdir?

32 yaşında. 4 yıllık evli. Türkçe öğretmeni. Aslen Çanakkaleli.

zuhal topal'la sofrada aysun sığındın

zuhal topal'la sofrada hülya

zuhal topal'la sofrada gamze oktay

zuhal topal'la sofrada emine

zuhal topal'la sofrada inci


Beyhan Şengül kimdir?

Gelini ile birlikte birincilik adına mücadele verecek olan Beyhan Hanım Diyarbakırlı. Eleştiri makinesi. Hata yapan dilinden kurtulamaz. 15 bin lirayı almaya geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.