Zuhal Topal'la Sofrada 20 Mayıs Çarşamba 408. bölüm izle

Zuhal Topal'la Sofrada 20 Mayıs Çarşamba 408. bölüm izle
Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bir bölümü daha ekranlarda. Renkli sunumuyla televizyonu neşelendiren Zuhal Topal'ın gelin ve kayınvalidelerle yaşadığı maceralar izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Zuhal Topal'la Sofrada 20 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak 408. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Birbirinden iddialı yarışmacıları, puan mücadelesi ve 15 bin lira için ortaya koyulan performanslarla her geçen gün adından daha da çok söz ettiren Zuhal Topal'la Sofrada bugün yeni bölümü ile ekralarda. Yarışmayı izlemek isteyen seyirciler internet üzrerinden araştırmalar gerçekleştiriyor. Diğer yandan kaçıranlar ve yeniden seyretmek isteyenler için sanal ortamda tek parça ve full izle sçenekleri mevcut. İşte detaylar...
 


Zuhal Topal'la Sofrada izle

Bugün haftanın üçüncü günü yarışacak olan Berivan Balta'nın hazırlayacağı yemekler ve alacağı puanlar konusunda herkes meraklı. Sebebi ise hafta sonuna doğru giderken artan heyecan. Geriye iki yarışmacı kalacak ve Berivan Hanım'ın formu belirleyici rol oynayacak. Bu sebeple yarışmayı izlemek isteyenler için tek parça ve full seçenekleri FOX Play'de yer alıyor. Siteye https://www.foxplay.com.tr/Zuhal-Topal-la-Sofrada/izle linkinden girşi sağlayabilirsiniz.









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.