Zuhal Topal'la Sofrada 3 Haziran Çarşamba Yasemin Garip kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada 3 Haziran Çarşamba Yasemin Garip kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri
Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada yaz mevisminde de tüm neşesiyle ekranlara konuk oluyor. Geride kalan iki günün ardından bugün üçüncü yarışmacı olan Yasmin Garip yarışacak. Kendisini en iyi şekilde temsil etmek ve cuma günü 15 bin lirayı kazanmak isteyen genç gelinin işi hiç de zor değil. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 3 Haziran Çarşamba Yasemin Garip kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri haberimizde yer alıyor.

Renkli yarışmacıları ve iddialı kayınvalideleriyle herkesi ekran başına kilitleyen Zuhal  Topal'la Sofrada'nın hafta ortası maratonu başlıyor. Bugün yayınlanacak olan 413. bölünde Yasemin Garip hünerlerini sergileyecek. Serpi Ateşoğullari ile başlayan haftanın ardından dün Ebru Çiftçi Usta marifetlerini ortaya koymuştu. Oldukça gergin anlara sahne olan bölümün ardından bu gelinin de neler yapacağı vegöstereceği performans merakla bekleniyoır. İzleyicilerin tüm detayları gözden geçirdiği yarışmada her an her şey olabilir. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 3 Haziran Çarşamba Yasemin Garip kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri haberimizde.
 


Zuhal Topal'la Sofrada 3 Haziran Çarşamba 413. bölüm fragmanı

Yasemin Garip ve kayınvalidesi Hatice Garip'in yarışacağı Zuhal Topal'la Sofrada 3 Haziran Çarşamba 413. bölüm fragmanı yayınlandı.Menüde muzlu pasta olduğunu öğrenen Zuhal Topal havalara sıçradı. Ayfer Hanım, Sefef Hanım'ın dün gelini Ebru'ya verdiği 3 puanı sorunca sert bir yanıt aldı. Beklemediği bir cevapla karşılaşan Ayfer Hanım şoke oldu. Şenay Hanım diskalifiye mi oldu? Dünden bu yana en çok sorulan soru bu oldu. Ağlamaklı gözlerle Zuhal Topal'a yanıt veren ve masadan kalkan kayınvalidenin durumu merakla bekleniyor.

Hakkımı helal etmiyorum!

Dün yayınlanan son bölümde Ebru Hanım'ın tatlıları eleştirilerin hedefi oldu. Frambuazlı pelteli irmik tatlısı yapan genç yarışmacının beklenen kıvamı tutturamaması hem kayınvalideler hem de Zuhal Topal tarafından eleştirildi. Sedef Hanım'ın puanlamada 3 vermesine de sinirlenen Ebru Hanım; 'Size hakkımı helal etmiyorum' ifadelerini kullandu. Bu sözler sunucu Topal tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

zuhal topal'la sofrada yasemin garip

 

Yasemin Garip kimdir?

Bugün yarışacak yarışmacıyı da sizlere tantımak istiyoruz. Yasemin Garip 26 yaşında. 2 yıllık evli ve 1 çocuk sahibi. Çankırı Ilgazlı. Annesi ve ağabeyi aşçı. 15 bin lira için de çok iddialı ve kayınvalidesine de güveniyor.


 

Zuhal Topal'la Sofrada güncel puan durumu

Bugün hafta ortası bölümüyle yayınlanacak olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın ilk iki gününde alınan puanlar belirleyici rol oynayacak. İlk gün Serpil Hanım 26 puan aldı ve rakibelerini beklemeye başladı. Ardından Ebru Çiftçi Uysal elde ettiği 30 puanla ilk sıraya yerleşti. Böylelikle Serpil Hanım elendi. Yasemin Hanım'ın bugün vereceği sınavdan sonra kayınvalidelerden alacağı puanlar haftanın seyri açısından kritik rol oynayacak.

Serpil Ateşoğulları: 26 (elendi)
Ebru Çiftçi Uysal: 30 (elendi)
Yasemin Garip: Yarışmadı
Burcu Topluoğlu: Yarışmadı
Tuğba Yerlikayaoğlu: Yarışmadı

 










 

Yasemin Garip hangi yemekleri yaptı?

Haftanın üçüncü yarışmacısı olan Yasemin Garip'in bugün yaptığı yemekler özellikle yarışmacıların yanısıra ev hanımlarını da yakından ilgilendiriyor. Evlerinde oluşrurmak istedikleri menüler üzerinde çalışan kadınların rehber olarak belirlediği yarışma ilgiyle takip ediliyor. Birincilik mücadelesi verecek olan Yasemin Hanım'ın menüsü ve yemekleri haberimizde yer alacak.

zuhal topal'la sofrada yasemin garip

 

Yasemin Garip kaç puan aldı?

Cuma günü beş gelin ve kayınvalidenin açıklanacak olan puanlarla birlikte alacağı sıralamanın en üstüne yerleşmek isteyen Yasemin Hanım tüm hazırlıklarını tamamladı ve yarışmaya hazır. Hem kyınvalideleri hem de Zuhal Topal'ı etkilemek için mutfağa girip kollarını sıyıracak olan genç yarışmacının alacağı her puan da merakla bekleniyor. Gün sonunda kaynanaların kendisi için belirlediği puanlar da haberimizde yer alacak. Yine Zuhal Topal'ın kaç puan verdiğini de haberimizde görebilirsiniz.

Özden Hanım: 8 puan
Şenay Hanım: 7 puan
Ayfer Hanım: 6 puan
Sedef Hanım: 8 puan
Zuhal Topal: 9 puan
Topam: 38 puan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.