Zuhal Topal'la Sofrada 5 Haziran Cuma 415. bölüm fragmanı | Kim birinci oldu?

Zuhal Topal'la Sofrada 5 Haziran Cuma 415. bölüm fragmanı | Kim birinci oldu?
FOX TV ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın bir haftası daha sona eriyor. Pazartesi günü başlayan maratonda artık son puanlar verilecek ve ardından da sonuçlar açıklanacak. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya rekabetinde perde kapanıyor. Zuhal Topal'la Sofrada 5 Haziran Cuma 415. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Sofraların vazgeçilmezi ve ekranların en çok izlenen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın 83. haftasının sonuna geldik. Serpil Ateşoğulları ile başlayan, Ebru Çiftçi Usta ve Yasemin Garip ile devam eden haftada bugün de Burcu Topluoğlu yarıştı. Yarın ise noktayı koyacak isim Tuğba Yerlikayaoğlu. Genç gelinin yarışacağı günün sonunda bir kişi de 15 bin liranın sahibi olacak. Her finalde olduğu gibi yine gerilim dolu bir cuma akşamı izleyicileri bekliyor. Zuhal Topal'la Sofrada 5 Haziran Cuma 415. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

 

Birinci kim olacak?

Güzel sunucu Zuhal Topal'ın renkli sunumuyla televizyonda 400 bölümü geride bırakan yarışmanın bu haftaki ilk gününde Serpil Ateşoğulları 26 puan aldı. Ardından kayınvalidelerin karşısına Ebru Çiftçi Uysal çıktı ve 30 puan topladı. Dün Yasemin Garip ekranlarda hünerlerini sergileyerek yüksek perdeden bir giriş yaptı ve 38 puanı cebine koyarak liderliğe yükseldi. Burcu Topluoğlu da kendisine veirlen sürede yaptığı yemeklerle 28 puanda kaldı.

Zuhal Topal'la Sofrada 5 Haziran

 

Zuhal Topal'la Sofrada 415. bölüm fragmanı

FOX TV'nin fenomen yarışmasında kim 15 bin liranın sahibi olacak? Burcu Topluoğlu ve Ebru Çiftçi'nin sözleri fragmana damga vurdu. Sedef Hanım da çekinmeden konuştu. Gelinlerin ve kayınvalidelerin düellosuna sahne olacak Zuhal Topal'la Sofrada 415. bölüm yarın saat 20:30'da ekranlarınızda olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.