Zuhal Topal'la Sofrada 8 Haziran Pazartesi tek parça, full, tekrar ve FOX Play izle

Zuhal Topal'la Sofrada 8 Haziran Pazartesi tek parça, full, tekrar ve FOX Play izle
Güzel sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara gelen Zuhal Topal'la Sofrada'nın 8 Haziran Pazartesi günü yayınlanan 416. bölümü televizyondaki yerini aldı. İzleyicilerin de ilgiyle takip edeceği yayını tek parça, full, tekrar ve FOX Play izle seçenekleriyle seyredebilirsiniz. İyi seyirler dileriz...

Her hafta konuk ettiği gelin ve kayınvalidelerle televizyon ekranlarına damga vuran ve sosyal medyada da binlerce kişi tarafından destek gören Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası ve bölümü başlıyor. Seyircilerin ilgiyle izlemek istediği bölümde hem yemekler yapılacak hem eğlenilecek hem de puan savaşı verilecek. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte finale doğru da yakaşılan  programda herkes araştırmalarda bulunuyor. Zuhal Topal'la Sofrada 8 Haziran Pazartesi tek parça, full, tekrar ve FOX Play izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.
 


Zuhal Topal'la Sofrada izle

Türkiye'nin en çok tercih edilen kanallardından birinde yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi her gün 16.00'da izleyicisinin karşısına çıkıyor. Bunun yanında yeni bölümlerini kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için de FOX Play imkanı sunuluyor.Ayda 4.99 TL karşılığında üyeliğinizi başlatabilir hem Zuhal Topal'la Sofrada hem de FOX TV'nin tüm içeriklerine ulaşabilirsiniz.

 

Zuhal Topal'la Sofrada canlı izle

Yarışmayı FOX TV'nin yanısıra ücretli üyelik sistemi ile hizmet sunan BluTV aracılığıyla da canşı izleyebilirsiniz.










Zuhal Topal'la Sofrada formatı

Ekranlarda uzun zamandır yer alan ve her hafta birbirinden iddialı gelin ve kayınvalideleri ağırlayan Zuhal Topal'la Sofrada'ya katılmak çok kolay. Başvurunuzu yaptıktan sonra yapım ekibi tarafından mülakata çağırılıyorsunuz ve performansınıza göre katılıp katılmayacağınız belli oluyor. Beş gelin kendi gününde rakibelerinin kayınvaidelerine puanlar veriyor. Bu puanlar üzerinden de hafta birincisi belli oluyor. Bir kez kullanan puanlar başka sefer kullanılamıyor. Pazartesi günü de birinci belirleniyor.

 


Zuhal Topal'la Sofrada 3 Haziran Pazartesi 415. bölüm FOX Play izle

Gelin ve kaynanaların çetin mücadelesine sahne olan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının yeni bölümleri Youtube'dan izlenebiliyordu. Yayın tamamlandıktan sonra kanalın çalışanları tarafından son bölüm yükleniyor ve izleyicilere sunuluyordu. Ancak artık sadece FOX Play'den izlenebiliyor.









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.