Zuhal Topal'la Sofrada 8 Haziran Pazartesi Vahide Cavındır kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada 8 Haziran Pazartesi Vahide Cavındır kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri
FOX TV'de bu sezonki yayın hayatını tamamlayacak ve final yapacak olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın ilk yarışmacısı Vahide Cavındır ve kayınvalidesi Hatice Kınal. Cuma günkü finalde birinciliği hedefleyen gelin ve kayınvalidenin performansı çok önemli. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 8 Haziran Pazartesi Vahide Cavındır kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri haberimizde yer alıyor.

Bu haftanın sonunda yaz tatiline girecek ve bir süre ekranlarda olmayacak Zuhal Topal'la Sofrada için geri sayım başladı. Bugün ilk gelin ve kayınvalidenin yarıştığı programda Vahide Cavındır ile Hatice Kınal ellerinden gelenin en iyisini yparak birincilik için rekabeti başlattı.Alacakları her puan da haftanın kaderini belirleyecek. Genelde ilk gün yarışmacılarının dezavantajlı olduğunu yönünde bir algı vardır ancak Vahide Hanım bu görüşü yıkmak ve kayınvalidesiyle birlikte birinciliğe uzanmak amacında. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 8 Haziran Pazartesi Vahide Cavındır kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri haberimizde yer alıyor.

 

Zuhal Topal'la Sofrada 416. bölüm fragmanı

Vahide Cavındır ve kayınvalidesi Hatice Kınal'ın yarışacağı 8 Haziran 2020 Pazartesi Zuhal Topal'la Sofrada 416. bölüm fragmanı haberimize eklendı. Zuhal Topal gelin ve kayınvalideye sorduğu 'birbirinizi sevdiniz mi?' sorusuna aldığı cevapla şoke oldu. Vahide Hanım ilk etapta kaynanasından hoşlanmadığını belirtti. Hafta başladı ve kayınvalidelerin bombardımanı da kaldığı yerden devam ediyor. Hepsi ve daha fazlası Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümünde.

 

Kayınvalideler dikkat!

Yarışmada gelinle kadar kayınvalideler de puanlamada etkili oluyor. Elinin lezzetini çok iyi ayarlayan birçok gelin daha önce kayınvalidesi sebebiyle hakkı olmayan puanları da aldı. Buna daha önce çok şahitlik ettik. Bunun için adaletli bir puanlama yaptığına inanılan Zuhal Topal'ın puanları çok önemli. Her gün binlerce kişi Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? sorusunu sorarak yanıt arıyor. Ancak yarışmaya katılan kayınvalideler ve gelinlere hatırlatalım. Bu tür davranışların cezası hep 15 bin liradan mahrum bırakıyor insanları. Kayınvalidelerin cezası gelinlere kesiliyor başka bir deyişle. O yüzden dikkat etmek gerekiyor yarışmada.


Vahide Cavındır'ın menüsü | Hangi yemekleri hazırladı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftasındaki ilk gününde yarışacak olan Vahide Cavındır'ın menüsü merakla bekleniyor. Bunun için de araştırmalar yapılıyor. Genç gelin menüyü hazırlamakla birlikte hem yemeklerini iyi yapmak hem layıkıyla sunmak hem de onların arkasında durarak emeğini savunmak zorunda. Vahide Cavıngır'ın menüsü açıklandıktan sorna haberimizde yer alacaktır. Okuyucularımız da bu sayfadan takip edebilirler.

zuhal topal'la sofrada vahide cavındır

 


Vahide Cavındır kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

İlk günde yarışacak ve karşımıza çıkacak olan Vahide Cavındır'ın puanları haftanın kaderini belirleyecek. Kayınvalidesiyle birlikte mücadele verecek olan Vahide Cavındır'ın puanları da açıklandıktan sonra haberimize eklenecek. Yine Zuhal Topal'ın verdiği puanları da buradan görüntüleyebilirsiniz.









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.