Zuhal Topal'la Sofrada Burçin Çelik Aydın ve kayınvalidesi Nevruz Aydın kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Burçin Çelik Aydın ve kayınvalidesi Nevruz Aydın kimdir?
FOX TV ekranlarının reyting rekortmeni yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni sezonundaki ilk yarışmacıları belli oldu. Kıyasıya geçecek üçüncü sezonda mutfağa girecek ilk isim Burçin Çelik Aydın olarak açıklandı. Kayınvalidesi Nevruz Aydın ile birlikte birincilik mücadelesi verecek olan genç gelin hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Burçin Çelik Aydın ve kayınvalidesi Nevruz Aydın kimdir? Detaylar haberimizde.

Güzel sunucu Zuhal Topal'ın sunduğu ve eğlenceli anların eksik olmadığı yemek yarışmasında yeni sezon başlıyor! Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin 15 bin liralık ödül için verecekleri mücadelede ilk haftanın yarışmacıları belli oldu. Pazartesi yani 31 Ağustos Pazartesi startı verilen yeni sezonun ilk yarışmacısı Burçin Çelik Aydın olarak açıklandı. Kayınvalidesi Nevruz Aydın'ın talimatları ile belirlediği menüyü en iyi şekilde rakibelerinin kaynanalarının önüne çıkaracak olan genç gelin hakkındaki bilgiler de merak konusu haline geldi. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Burçin Çelik Aydın ve kayınvalidesi Nevruz Aydın kimdir?  Detaylar haberimizde.
 


Zuhal Topal'la Sofrada Burçin Çelik Aydın kimdir?

Yeni sezonun ilk yarışmacısı olan Burçin Çelik Aydın 25 yaşında. 3 yıllık evli ve 1 çocuk annesi. Hazır cevap ve asabi. Yemeklerine çok güveniyor. Instagram hesabı @bburcincelik'tir.

Zuhal Topal'la Sofrada Burçin Çelik Aydın


Zuhal Topal'la Sofrada Nevruz Aydın kimdir?

Gezmesi bitmiyor. Halayın başını kimseye vermiyor. Limonun adını duymaya tahammülü yok. Bu sebeple yarışmada zor anlar kendisini bekliyor. Gelinine çok güveniyor. Onunla birlikte fenomen olmak için geldi.
 

Zuhal Topal'la Sofrada Nevruz Aydın

Zuhal Topal'la Sofrada Burçin Çelik Aydın ve kayınvalidesi Nevruz Aydın kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Sultan Dinç ve kayınvalidesi Ayşe Dinç kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Suna Çetinkaya ve kayınvalidesi Necla Çetinkaya kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Özlem Nida Çoğalmış ve kayınvalidesi Selma Çoğalmış kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Ayça Bağcı ve kayınvalidesi Nilgün Takır kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.