Zuhal Topal'la Sofrada'da Neslihan Bayat güzelliğiyle büyüledi

Zuhal Topal'la Sofrada'da Neslihan Bayat güzelliğiyle büyüledi
FOX TV'nin sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın pazartesi günü başlayan yeni haftasında yarışmacı isimler de açıklanmıştı. Üç gelin ve kayınvalidenin ter döktüğü haftada sıra bugün Özge Onarıcıoğlu'na geldi. Performansıyla 15 bin liralık ödülün sahibi olmak isteyen genç gelinin kayınvalidesi Neslihan Bayat ise hafta başından bu yana geüzelliği ile dikkat çekti.

İkinci sezonuna geçen hafta merhaba diyen Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümleri yayınlanmaya devam ediyor. Pazartesi açıklanan yarışmacı gelin ve kayınvalideler mutfağa girmeyi ve en yüksek puanı alabikmek adına gayret göstermeyi sürdürüyor. Buguün ise sıra Özge Onarıcıoğlu'na geldi. Ankara'dan programa katılan Onarıcıoğlu'nun kayınvalidesi ise hafta başından bu yana güzelliği ile konuşuluyor. Genç görünümü ve mutevazı tavırları ile adından bahsettiren Neslihan Bayat, binlerce kişi tarafından da internette arandı.

 

Sosyal medyada da konuşuldu

420 bölümü geçen yayın hayatında birçok gelin ve kayınvalideyi konuk eden Zuhal Topal'la Sofrada'da Neslihan Hanım da izleyicilerin ilgi odağı oldu. Kendisi ile ilgili birçok yorum yapıldı. Eğer takip etmek isterseniz Instagram hesabı @neslihanbayat'tır. 


Zuhal Topal'la Sofrada Neslihan Bayat kimdir?

47 yaşında olan Neslihan Bayat, Ankara Balalı. 2 erkek, 2 gelin ve 1 torun sahibi. Lise mezunu olan Neslihan Hanım, aile şirketlerinde çalışıyor. Yarışmaya katıldığı gelini Özge Hanım ile de arkadaş gibi. Bunu da her fırsatta gösteriyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Neslihan Bayat

Zuhal Topal'la Sofrada Neslihan Bayat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.