Zuhal Topal'la Sofrada Elmas Uslu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Zuhal Topal'la Sofrada Elmas Uslu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
Zuhal Topal'la Sofrada 26-30 Ekim yarışmacıları hünerlerini sergilemeye devam ederken dördüncü güne gelindi. Birbirinden iddialı beş gelin ve kayınvalidenin mücadelesinde bugün sıra Elmas Uslu'da. Kendisinden önce yarışan üç ve yarınki rakibesinden daha fazla puan almak isteyen güzel yarışmacının performansı da merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Elmas Uslu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Hafta içi yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada beş gün boyunca Eskişehir'deki yarışma heyecanıyla televizyondaki yerini alacak. Türkiye'nin birçok yerinde büyük bir mücadeleye sahne olan bölümleri ile konuşulan programda pazartesi Seçil Özçelik Calban yarışmıştı. Salı günü Meryem Pınar Güler mutfağa girerek kayınvalidelerin karşısına çıkmıştı. Dün de sırasını geçiren isim Derya Pek'ti. Bugün de Elmas Uslu hem kaynanalara hem de Zuhal Topal'a kendisini beğendirmeye çalışacak. Yeni günün gelini hakkındaki bilgiler de araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Elmas Uslu kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.



Zuhal Topal'la Sofrada Elmas Uslu kimdir?

10 yıllık evli. Elfin ve Eymen adında 2 çocuk annesi. Alışverişi çok seviyor. Elinde para tutamıyor. 15 bin lirayı duyunca özel ders alıyor.

zuhal topal'la sofrada sevgi gülşeker tekin

zuhal topal'la sofrada elmas uslu

zuhal topal'la sofrada derya pek

zuhal topal'la sofrada meryem pınar güler

zuhal topal'la sofrada sevgi özççelik calban

Zuhal Topal'la Sofrada Elmas Uslu Instagram hesabı

Bugün mutfağa girecek olan genç gelin Elmas Uslu'nun kendisine ait bir hesabı vardır. Ancak takip etmeyenlere kapalıdır. Profiline ulaşmak isteyenler @elmas.yaln.uslu adresine tıklayabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.