Zuhal Topal'la Sofrada Eskişehir birincisi kim oldu? 15 bin lirayı kim kazandı? 26 Ekim - 30 Ekim

Zuhal Topal'la Sofrada Eskişehir birincisi kim oldu? 15 bin lirayı kim kazandı? 26 Ekim - 30 Ekim
30 Ekim Cuma Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Eskişehir'den Türkiye'nin karşısına çıkan beş gelin ve kayınvalidenin 26 Ekim'den bu yana süren macerasında artık son gün. Sevgi Gülşeker Tekin'in performansı sonrasında Zuhal Topal'ın açıklayacağı puanlarla birlikte bir gelin ve kayınvalide 15 bin liranın sahibi olacak. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Eskişehir birincisi kim oldu? 15 bin lirayı kim kazandı? 26 Ekim - 30 Ekim puan durumu haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada'nın Eskişehir şampiyonu kim oldu? sorusu güne damga vuran kounları arasında yer alıyor. Sebebi ise farklı bir şehirde yaşanan heyecan sebebiyle izleyiciler daha çok ilgi gösteriyor. İstanbul'daki tek bir mekan yerine farklı evlere konuk olunması heyecan ve yarışmaya katılan rengi artırıyor. Bunun yanısıra iddialı yarışmacıların kendilerini gösterme çabası buna eklenince de ekran başına kilitlenilecek bir program ortaya çıkıyor. Bugün son gün ve artık yarışacak yarışmacıdan sonra durum netleşecek. Bilindiği üzere artık Zuhal Topal puanalrını son gün açıklıyor ve bu insanları daha da sabırsızlandırıyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Eskişehir birincisi kim oldu? 15 bin lirayı kim kazandı? 26 Ekim - 30 Ekim puan durumu haberimizde yer alıyor.
 


26-30 Ekim Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları kimdi?

Bu haftanın ilk performansına imza atan Seçil Özçelik Calban 26 Ekim Pazartesi günü kayınvalidelerin karşısına çıktı. Salı günü ise haftanın genç gelinlerinden Meryem Pınar Güler mutfağa girerek kendisine verilen sürede yemeklerini yaptı. Sıra hafta ortasına geldiğinde bu kez de Derya Pek hünerlerini sergiledi. Final öncesindeki son günde de Elmas Uslu puanlarını aldı. Bugün haftaya nokta koyacak isim ise Sevgi Gülşeker Tekin oldu.


 

Zuhal Topal'la Sofrada Puan Durumu

FOX TV' nin sevilen yarışmasında üç gün geride kaldı. İlk gün yarışan Seçil Özçelik Calban kendi süresini 19 puanla tamamladı. Ardından yarışan Meryem Pınar Güler de 19 puan aldı. Hafta ortasında sırası gelen Derya Pek 18 puanla gününü geçirdi. Dün mutfağa giren Elmas Uslu da 26 puanla gününü bitirdi. Bugün de Sevgi Gülşeker Tekin hünerlerini sergileyecek. Ancak artık Zuhal Topal'ın verdiği puanlar cuma günü açıklanıyor. Bu sebeple herkesin şansı bulunuyor. Sevgi Hanım 15 bin iddiasını sürdürmek istiyorsa yemeklerini iyi yapmak zorunda. Zira Elmas Hanım ödül için en ciddi aday.
 


Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu?

Gelin ve kaynanaların kıyasıya mücadele verdiği yarışmada birinci açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Sevgi Gülşeker Tekin oldu.

zuhal topal'la sofrada sevgi gülşeker tekin

zuhal topal'la sofrada Sevgi Gülşeker Tekin

zuhal topal'la sofrada Sevgi Gülşeker Tekin

zuhal topal'la sofrada Sevgi Gülşeker Tekin

zuhal topal'la sofrada sevgi özççelik calban

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.