Zuhal Topal'la Sofrada Fatma Nur Erdoğan ve kayınvalidesi Güler Yenihayat kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada Fatma Nur Erdoğan ve kayınvalidesi Güler Yenihayat kimdir
Her bölümü ile ayrı bir heyecan yaratan ve eğlendiren Zuhal Topal'la Sofrada'da son gün coşkusu yaşanıyor. Bir haftanın daha sona ereceği programda mutfağa girecek beşinci gelin ise Fatma Nur Erdoğan. Genç gelin kayınvalidesi Güler Yenihayat ile 15 bin lirayı kazanmak istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Fatma Nur Erdoğan ve kayınvalidesi Güler Yenihayat kimdir? İşte detaylar...

FOX TV'nin sevilen yarışmasında bugün de yine gelin ve kayınvalidelerin rekabeti devam ediyor. Dün yarışan Begüm Yavuz Arslan'ın ardından gözler bugüne çevrildi ve hünerlerini sergileyecek isimler Fatma Nur Erdoğan ve kayınvalidesi Güler Yenihayat oldu. Kendileri hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Fatma Nur Erdoğan ve kayınvalidesi Güler Yenihayat kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Fatma Nur Erdoğan kimdir?

Final gününde mutfağa girerek kolları sıvayacak olan gelin Fatma Nur Erdoğan olarak açıklandı. 21 yaşındaki gelin 1 aylık evli. Cabbar mı cabbar Arnavut gelini. Güzellik uzmanı. Kıskançlığından çok çekti kocası.

Fatma Nur Erdoğan


Güler Yenihayat kimdir?

Gelini ile birlikte 15 bin lirayı almaya gelen güler Hanım ona çok güveniyor. Bizden başkasına şans yok diyerek iddiasını ortaya koyuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.