Zuhal Topal'la Sofrada Gökçe Başayan ve kayınvalidesi Nezahat Başayan kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada Gökçe Başayan ve kayınvalidesi Nezahat Başayan kimdir
Bu hafta sezona elveda demeye hazırlanan Zuhal Topal'la Sofrada'nın son haftasında yarışacak isimler belirlendi. Açıklanan yarışmacılara göre Gökçe Başayan ve kayınvalidesi Nezahat Başayan ikinci gün hünerlerini sergileyecek. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Gökçe Başayan ve kayınvalidesi Nezahat Başayan kimdir? İşte detaylar...

Öğle saatlerini akşama bağlayan yarışmalar arasında en çok izlenenlerin başında gelen Zuhal Topal'la Sofrada'nın ikinci gün yarışmacıları da açıklandı. Bugün başlayan haftada Vahide Cavındır ve Hatice Kınal'ın ardından yarın yarışacak gelin ve kayınvalidelerin kim oldukları merak ediliyordu. Gökçe Başayan ve Nezahat Başayan kendilerini zirveye taşıyacak olan performansa imza atmak istiyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Gökçe Başayan ve kayınvalidesi Nezahat Başayan kimdir? Detaylar haberimizde.
 

Gökçe Başayan kimdir?

Bu hafta ile birlikte yaz tatiline girecek olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın ikinci gün yarışmacısı olan Gökçe Başayan 27 yaşında. 10 aylık evli. Ege gelini ve Trakya kızı. Mutfağın hamaratı, atarsa damarı esirgemiyor lafını. 10 yaşından beri mutfakta. Mide ameliyatı geçirerek zayıfladı. Hatta bunu da bir Youtube videosuyla takipçilerine sundu. O süreci anlattı. Haftanın en iddialı isimlerinden birisi. Tiktok'ta söylediği şarkılarla da adından söz ettiriyor. @gokcebasayan adresinden kendisini takip edebilirsiniz.














 

Nezahat Başayan kimdir?

Salı günü geliniyle birlikte yarışacak olan Nezahat Hanım mutfakların ve masaların komutanı. Eleştirileriyle adeta bir makine. Dik pişen yaprak sarması meşhur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.