Zuhal Topal'la Sofrada Gül Şahin kimdir? 17 Aralık Perşembe yarışmacısını tanıyalım

Zuhal Topal'la Sofrada Gül Şahin kimdir? 17 Aralık Perşembe yarışmacısını tanıyalım
FOX TV'nin fenomen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da yeni bir gün daha izleyiciler buluşuyor. Birbirinden iddialı gelinler arasından bugün dördüncü yarışmacı kayınvalideler ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak. O isim Gül Şahin oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Gül Şahin kimdir? 17 Aralık Perşembe yarışmacısını tanıyalım...

Zuhal Topal'la Sofrada 17 Aralık Perşembe yarışmacısı Gül Şahin kimdir? sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor ve öğrenilmek isteniyor. Pazartesiden bu yana devam eden yemek rekabetinde bugün dördüncü gün ve kıyasıya rekabette artık adım adım finale doğru gidiliyor. Kalan iki gelinden ilki olan Gül Şahin 2.5 satlik sürede yarışacak ve en yüksek puanı almaya çalışacak.Kendisi hakkındaki araştırmalar da başladı. Deneyimli yarışmacı ile ilgili bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.


Gül Şahin kimdir?

Bu haftanın dördüncü yarışmacısı olarak kayınvalidelere hünerlerini sergileyecek olan Gül Şahin18 yıllık evli. 2 çocuk annesi. Tokat gelini. Hem yetenekli hem eli lezzetli. Hedefi adını Türkiye'ye kanıtlamak ve 15 bin lirayı kazanmak.


Zuhal Topal'la Sofrada Suzan Gökmenler

Zuhal Topal'la Sofrada Gül Genç

Zuhal Topal'la Sofrada Gülşen Genç

Zuhal Topal'la Sofrada Hülya Karaca Ataş

Zuhal Topal'la Sofrada Büşra Marhan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.