Zuhal Topal'la Sofrada Hatice Ecem Yıldırım ve kayınvalidesi Gönül Yıldırım kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Hatice Ecem Yıldırım ve kayınvalidesi Gönül Yıldırım kimdir?
FOX TV'nin sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası başladı. Bugünden itibaren yarışmacılar merak edilerek araştırılıyor. İlk gün mutfağa girecek isimler Hatice Ecem Yıldırım ve kayınvalidesi Gönül Yıldırım. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Hatice Ecem Yıldırım ve kaynanası Gönül Yıldırım kimdir? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da yepyeni bir hafta daha izleyicilerle buluşuyor. Yeni hafta yeni yarışmacılar demek. Özellikle de Pazartesi günlerinde tüm isimlerin tanıtılması nedeniyle fakrlı bir heyecan yaşanıyor. Beş gün boyunca mutfağa girecek ve hünerlerini sergileyecek isimler merakla araştırılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Hatice Ecem Yıldırım ve kaynanası Gönül Yıldırım kimdir? Detaylar haberimizde.


Zuhal Topal'la Sofrada Hatice Ecem Yıldırım kimdir?

Haftanın ilk gün yarışmacısı olan Hatice Ecem Yıldırım 24 yaşında. 10 aylık evli. Hırslı ve inatçı Ankara gelini. En büyük aşkı kayınvalidesi. Hatta Gönül Hanım 'Elinden gelse oğlumu boşayıp beni alacak' ifadesi kullandı.


Zuhal Topal'la Sofrada Gönül Yıldırım kimdir?

Gönül Hanım ise yaka silkiyor. Kapıdan kovsa bacadan giriyor. 15 bin lirayı çok isteyen kayınvalide ve gelin tatil hayali kuruyor.


hatice ecem yıldırım

zuhal topal'la sofrada melike esen

zuhal topal'la sofrada derya doğan

zuhal topal'la sofrada zuhal sabuncu

zuhal topal'la sofrada demet karabela

zuhal topal'la sofrada hatice ecem yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.