Zuhal Topal'la Sofrada Hatice Uslu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Zuhal Topal'la Sofrada Hatice Uslu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
Pazartesi günü Eskişehir'den Türkiye'nin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Sofrada'da haftanın dördüncü günü geldi çattı. Final öncesindeki son bölümde hünerlerini sergileyecek olan Elmas Uslu'nun takım arkadaşı ve kayınvalidesi Hatice Uslu da masada rakibelerini ağırlayacak. Zaman zaman onlarla tartışmalar da yaşayacak ama gelininin hakkını sonuna kadar koruyacak. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Hatice Uslu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumu il ekranlara gelen yemek yarışması Eskişehir'deki maraton sürüyor. Hafta başından bu yana devam eden mücadelede bugün dördüncü gelin olan Elmas Uslu performansını sergileyerek kayınvalideler ve Zuhal Topal'dan tam puan almaya çalışacak. Diğer tarafta ise kaynanası Hatice Hanım da rakibelerine karşı psikolojik bir savaş içine girecek. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Hatice Uslu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...



Hatice Uslu kimdir?

Bugün gelinine verilen sürede hem onu hem yemeklerini hem de sofrasını savunacak olan Hatice Uslu Hakiki Eskişehirli. Sakin yapısı var. Menüsüne güveniyor.


zuhal topal'la sofrada sevgi gülşeker tekin

zuhal topal'la sofrada elmas uslu

zuhal topal'la sofrada derya pek

zuhal topal'la sofrada meryem pınar güler

zuhal topal'la sofrada sevgi özççelik calban

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.