Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 4 Eylül Cuma

Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 4 Eylül Cuma
Türkiye'nin en çok izlenen günlük yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni sezonundaki ilk hafta sona eriyor. Birbirinden iddialı beş gelin ve kayınvalidenin zorlu maratonu bugün bitecek. Alınan puanların ardından gözler final heyecanına çevrilecek ve bir gelin ile kaynana 15 bin liralık ödülün sahibi olacak. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 4 Eylül Cuma puan durumu haberimizde yer alıyor.

Televizyon ekranlarının en uzun soluklu yemek yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da yeni sezonun ilk final bölümü de geldi çattı. Burin Çelik Aydın ile başlayan hafta, Ayça Bağcı ile sona eriyor. Tüm gelin ve kayınvalidelerin aldıkları puanların ardından Zuhal Topal da son sözü söyleyecek ve final heyecanı ile yarışmaya nokta konulacak.  Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 4 Eylül Cuma puan durumu haberimizde yer alıyor.

 

Bu hafta kim yarıştı?

Yeni sezon bölümleri ile ekrana gelmeye başlayan Zuhal Topal'la Sofrada'nın ilk bölümünde Burçin Çelik Aydın yarıştı. İkinci gün ise Suna Çetinakaya hünerlerini gösterdi. Hafta ortasında sıra Sultan Dinç'teydi. Dün ise Özlem Nida Çoğalmış rakibelerini memnun etmek aıdna yaıştı. Bugün ise haftayı Ayça Bağcı'nın performansı bitirecek. 

Zuhal Topal'la Sofrada Burçin Çelik Aydın ve kayınvalidesi Nevruz Aydın kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Sultan Dinç ve kayınvalidesi Ayşe Dinç kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Suna Çetinkaya ve kayınvalidesi Necla Çetinkaya kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Özlem Nida Çoğalmış ve kayınvalidesi Selma Çoğalmış kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Ayça Bağcı ve kayınvalidesi Nilgün Takır kimdir?
 

Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı?

Yarışmada alınan puanlar neticesinde bir takım birinciliği elde edecek. Ödül de 15 bin lira. Açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Yarışmayı Ayça Bağcı kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.