Zuhal Topal'la Sofrada Özlem Nida Çoğalmış kaç puan aldı? Hangi yemekleri yaptı

Zuhal Topal'la Sofrada Özlem Nida Çoğalmış kaç puan aldı? Hangi yemekleri yaptı
3 Eylül 2020 Perşembe günü yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada'nın 424. bölümünde yarışacak isimler belli oldu. Buna göre Özlem Nida Çoğalmış ve kayınvalidesi Selma Çoğalmış günü yüksek puanla tamamlayarak yarın gerçekleşecek final öncesinde ilk sıraya adlarını yazıdırmak istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Özlem Nida Çoğalmış kaç puan aldı? Hangi yemekleri yaptı? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın bugünkü bölümü de nefes kesecek. Yayınlanan fragmanla da beklentilerin giderek yükseldiği bölümde eğlence ve kahkahaya kadar tartışma ve gerilimli anlar da eksik olmayacak. Geride kalan üç günümn ardından bugün rakibelerini ağırlayacak gelin ve kaynana Özlem Nida Çoğalmış ve kayınvalidesi Selma Çoğalmış oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Özlem Nida Çoğalmış kaç puan aldı? Hangi yemekleri yaptı? İşte detaylar...

 

Zuhal Topal'la Sofrada Özlem Nida Çoğalmış ve Selma Çoğalmış kimdir?

Yeni sezonun dördüncü, Zuhal Topal'l Sofrada'nın 424 .bölümünde boy gösterecek olan gelini Özlem Nida Çoğalmış 30 yaşında. 4 yıllık evli ve 1 çocuk annesi. Gelini Özlem Nida Hanım ile yarışmaya katılan Selma Çoğalmış sosyetik Etlilerli. Mutfakta titiz, sofralarda fırtına. Puanları görenler şokta! Yoksa büyük ödül hayali gerçek mi olacak?
 


Zuhal Topal'la Sofrada 424. bölüm fragmanı

Özlem Nida Çoğalmış ve kayınvalidesi Selma Çoğalmış'ın yarışacağı 3 Eylül 2020 Perşembe Zuhal Topal'la Sofrada 424. bölüm fragmanı haberimizde yer almıştır. Yeni sezonun üçüncü bölümünde büyük bir coşku yaşanacak. Birbirinden iddialı beş gelin ve kayınvalide tanıtılıyor. Pazartesiden itibaren başlayan lezzet savaşı bugün devam edecek. Kayınvalideler ve gelinler hakları olan puanları almak istiyor. Selma Hanım ile Nilgün Takır'ın karşı karşıya gelip hesaplaşacağı bölüm ilgiyle izlenecek.

 

Bir yarışmacı daha elendi!

Yarışmanın ilk iki gününde yarışan Burçin Aydın Çelik 30, Suna Çetinkaya ise 22 puan almıştı. Böylelikle ilk elenen isim Suna Hanım olmuştu. Dün de kollarını sıvayarak mutfağa giren Sultan Dinç 26 puanda kalarak 15 bin liralık ödüle veda etti. Eğer bugün Özlem Nida Hanım para ödülünü kazanmak istiyorsa en az 31 puan alması gerekiyor. Elbette Ayça Hanım daha fazlasını almazsa.


Zuhal Topal'la Sofrada Burçin Çelik Aydın ve kayınvalidesi Nevruz Aydın kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Sultan Dinç ve kayınvalidesi Ayşe Dinç kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Suna Çetinkaya ve kayınvalidesi Necla Çetinkaya kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Özlem Nida Çoğalmış ve kayınvalidesi Selma Çoğalmış kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Ayça Bağcı ve kayınvalidesi Nilgün Takır kimdir?


Özlem Nida Çoğalmış kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

Dördüncü gün yarışacak olan Özlem Nida Çoğalmış'ın puanları merakla bekleniyor. Yeni sezonun üçüncü bölümündeki puanlama da merakla bekleniyor.. Kendisinin alacağı puanları haberimizde görebilirsiniz.

 

Özlem Nida Çoğalmış hangi yemekleri yaptı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın 3. sezonunda mutfağa girecek dördüncü isim olan Özlem Nida Çoğalmış yemekleri hem kendi hem de yarışmanın kaderini belirleyecek. Alacağı fazladan her puanın kilit noktası yapacağı yemekler ve hazırlayacağı menü. Sunumlarıyla da hem Zuhal Topal hem de kayınvalidelerden tam not almak amacında olan Özlem Nida Hanım'ın menüsü haberimize ekleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.