Zuhal Topal'la Sofrada Sibel Terzioğlu kimdir? - 24 Kasım Salı yarışmacısı

Zuhal Topal'la Sofrada Sibel Terzioğlu kimdir? - 24 Kasım Salı yarışmacısı
FOX TV ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın dün başlayan 23-27 Kasım yarışmacılarından ikincisi Sibel Terzioğlu oldu. Deneyimi yarışmacı hakkındaki bilgileri öğrenmek isteyen izleyiciler de araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Sibel Terzioğlu kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacısı Sibel Terzioğlu kimdir? sorusunun yanıtı bugün arştırılmaya başlandı. Yarışmacının ikinci gününde hünerlerini sergilemek adına mutfağa girecek ve ardından da kayınvalideler ile Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak güzel gelin hakkındaki detaylar öğrenilmek isteniyor. Haftanın sonunda kendisi ve kayınvalidesi ile birlikte 15 bin lirayı kazanmak amacında olan Sibel Hanım hakkındaki bilgiler sabah saatlerinden itibaren yoğunlukla sorgulanıyor. Hazırladığımız haberimizde kendisine ait detayları okuyabilirsiniz.


 

Sibel Terzioğlu kimdir?

Bugün kendisi için verilen sürede yemeklerini yaparak birinci olmak adına mücadele edecek Sibel Terzioğlu 21 yıllık evli. 3 çocuk anesi. Yemekleri lezzetli ve sunumları özenli. Tek başına restoran işletti.
 

Zuhal Topal'la Sofrada Bilge Aslı Erkuş

Zuhal Topal'la Sofrada Sibel Terzioğlu

Zuhal Topal'la Sofrada Figen Acar

Zuhal Topal'la Sofrada Ariz

Zuhal Topal'la Sofrada Melike Tuncel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.