Zuhal Topal'la Sofrada Şirin Şahin kimdir? 17 Aralık Perşembe yarışmacısını tanıyalım

Zuhal Topal'la Sofrada Şirin Şahin kimdir? 17 Aralık Perşembe yarışmacısını tanıyalım
FOX TV'de en çok izlenen yarışmalardan biri olan ve reyting kozu haline gelen Zuhal Topal'la Sofrada'nın yavaş yavaş 500. bölümüne gidiliyor. Birbirinden renkli kayınvalidelerin Türkiye'nin karşısına çıktığı programda gözler bugün Şirin Şahin'de. Üç gün boyunca eleştirileriyle dikkat çeken isimlerden biri olan Şirin Hanım ile ilgili araştırmalar başladı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Şirin Şahin kimdir? 17 Aralık Perşembe yarışmacısını tanıyalım

Zuhal Topal'la Sofrada 17 Aralık Perşembe yarışmacısı Şirin Şahin kimdir? sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor ve öğrenilmek isteniyor. Pazartesiden bu yana devam eden yemek rekabetinde bugün dördüncü gün ve kıyasıya rekabette artık adım adım finale doğru gidiliyor. Kalan iki günde yarışacak kayınvalidelerden biri Şirin Şahin oldu. Gelini ile birlikte girişeceği mutfak maratonundan sonra sofrada da takım arkadaşlığını göstermek ve onu korumak için elinden geleni yapacak olan Şirin Hanım hakkındaki detaylar da öğrenilmek isteniyor. Deneyimli yarışmacı ile ilgili bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.


Şirin Şahin kimdir?

Bu haftanın dördüncü yarışmacısı olarak kayınvalidelere hünerlerini sergileyecek olan Şirin Şahin yufka yürekli ama sofrada sivri dilli. Gelini ile 15 bin lirayı almaya geldi. Ona çok güveniyor. Mutfakta hem yardımcı olacak hem de zorlu maratona gelinini hazılrayacak. Aynı zaamanda kendisine gelen eleştirilere yanıt verecek.


Zuhal Topal'la Sofrada Suzan Gökmenler

Zuhal Topal'la Sofrada Gül Genç

Zuhal Topal'la Sofrada Gülşen Genç

Zuhal Topal'la Sofrada Hülya Karaca Ataş

Zuhal Topal'la Sofrada Büşra Marhan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.