Zuhal Topal'la Sofrada Zuhal Sabuncu ve Fatma Sabuncu kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Zuhal Sabuncu ve Fatma Sabuncu kimdir?
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmacılarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümünde yarışacak gelin ve kayınvalide açıklandı. Buna göre Zuhal Yıldız Sabuncu ve kaynanası Fatma Sabuncu rakibelerini ağırlayacak. Alacakları puanlar da haftaya etki edecek. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Zuhal Sabuncu ve Fatma Sabuncu kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Yepyeni kayınvalideler ve gelinleri ile FOX TV'deki yerini almaya sürdüren Zuhal Topal'la Sofrada yeni bölümü ile karşınıza çıkıyor. Bir kez daha rekabeti yüksek çekişmeye sahne olacak günde kendisine verilen sürede marifetlerini ortaya koyacak isim Derya Doğan olarak açıklandı. 24 Eylül Perşembe günü kollarını sıvayacak ve birincilik adına gayret gösterecek olan deneyimli yarışmacı hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Zuhal Sabuncu ve kayınvalidesi Fatma Sabuncu kimdir? Detaylar haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Sofrada Zuhal Sabuncu kimdir?

Bugün yayınlanacak olan 439. bölümde rakip kayınvalidelerden puanlarını alacak Zuhal Sabuncu 27 yıllık evli olmasıyla dikkat çekti. Haftanın en deneyimli gelini kendisi. 2 çocuk annesidir. Yarışmada 15 bin lirayı kazanabilmek için iddialı.




Zuhal Topal'la Sofrada Fatma Sabuncu kimdir?

Gelini ile birlikte yarışacak olan Fatma Hanım çok evhamlı. Eli de çok sıkı. Bu sebeple de dikkat çekecek gibi görünüyor. Yorumları ile yarışmaya damga vuran iddialı kayınvalidenin tek hedefi 15 bin lira ile eve dönmektir.

zuhal topal'la sofrada melike esen

zuhal topal'la sofrada derya doğan

zuhal topal'la sofrada zuhal sabuncu

zuhal topal'la sofrada demet karabela

zuhal topal'la sofrada hatice ecem yıldırım

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.