Zuhal Topal'la Yemekteyiz 10 Mayıs 2022 Salı puanları | Derya kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 10 Mayıs 2022 Salı puanları | Derya kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Dün başlayan ve Şevki Cingöz'ün mutfağa girdikten sonra puanlarını aldığı maratonda bugün de Derya Küçükkızılkaya kendisine verilen sürede birinciliği elde etmek amacıyla önce alışverişe çıkacak ardından da malzemeleriyle menüsünü oluşturmaya çalışacak. Gün sonunda ise rakipleri ve Zuhal Topal kendisine puanlarını verecek. Deneyimli yarışmacının performansı da merak konusu. Peki, De

TV9 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın ikinci günü başlıyor. Türk ve dünya mutfağından lezzetlerin sofralara taşınarak ekranlarda yer aldığı programda bugün Derya Küçükkızılkaya kendisine verilen 2.5 saatlik süre zarfında menüsünü hazırlayarak puanlarını alacak. Catering firması bulunması nedeniyle beklentilerin de yüksek olduğu genç yarışmacının bugünkü performansı hafta finalindeki kaderini belirleyecek. İzleyiciler de gün sonunda elde edeceği puanları sabırsızlıkla bekliyor. Peki, Derya kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 10 Mayıs 2022 Salı puanları haberimizde.


 

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Derya kimdir?

Bugünden itibaren beş bölüm boyunca haftanın en iyisi olabilmek adına yarışacak Derya Küçükkızılkaya 43 yaşında. Aslen Bulgaristan göçmeni ancak üç kuşaktır İstanbullu bir aileye mnsup. Evli, 24 yaşında bir kız çocuğu annesi. Beşiktaş taraftarı ve akrep burcu. Yarışmada 15 bin lirayı kazanarak evine dönmek ve kendisini milyonlara ispatlamayı hedefliyor. Instagram hesabı @deryakucukkizilkaya'dır.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Derya menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Derya hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

İrem X
Selin X
Selim Burak X
Şevki X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.