Zuhal Topal'la Yemekteyiz 10 Ocak - 14 Ocak yarışmacıları kimdir? (Can, Miraç, Şengül ve Ayşe)

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 10 Ocak - 14 Ocak yarışmacıları kimdir? (Can, Miraç, Şengül ve Ayşe)
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Pazartesiden cumaya kadar yarışacak olan yarışmacıların kim olduğu merak konusu ve yayınlanan fragmanda dört isim belli oldu. Buna göre Ayşe Alan, Miraç Kaçıran, Can Özen ve Şengül Meral performansını sergileyerek birincilik için ter dökecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 10 Ocak - 14 Ocak yarışmacıları Can, Miraç, Şengül Ayşe kimdir? Detaylar haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Hararetli ve hüzün dolu bir finalle geçen haftayı sonlandıran Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Son birincinin Faruk olarak açıklandığı programda Melike yaşadığı şok ve sonrasında döktüğü göz yaşlarıyla büyük hayal kırıklığına uğramıştı. Bölümlere dair paylaşımların Instagram'dan silinmesi izleyicilerin tepkisini de beraberinde getirmişti. Bugün ise bir başka maratona merhaba denecek. Her anında lezzet ve rekabet dolu yarışmada yarışacak isimler de merak konusu ve şimdiden araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 10 Ocak - 14 Ocak yarışmacıları Can, Miraç, Şengül ve Ayşe kimdir? Detaylar haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 10 Ocak - 14 Ocak yarışmacıları kimdir?

Geçen hafta açıklanan birinciliğin sonrasında bugün başlayan yeni haftanın yarışmacılarının yer aldığı fragman dün yayınlandı. Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde beş isim ciddi bir rekabete dahil olduklarını gösterdi. Şengül Göl Meral, Gökhan Miraç Kaçıran, Ayşe Alan ve Can Özen 15 bin lira için kolları sıvayacak. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 10 Ocak - 14 Ocak 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik...

yemekteyiz şengül göl meral


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem

zuhal topal'la yemekteyiz melike zengin


Yemekteyiz Miraç Kaçıran kimdir?

Bu haftanın ilk yarışmacısı olan Miraç Kaçıran avukatlık yapıyor. Doğu ve batının yemeklerine hakim olduğunu söyleyerek iddiasını ortaya koydu. Dİğer yandan rakibi Can'a; "Atma Ziya diyesim geliyor" sözleriyle izleyicileri güldürdü. 30 yaşında ve aslen Şanlıurfalı. Yüksek lisans yaptı. Kocaeli Üniversitesi Kamu Hukuku'nu bitirdi. Kendisi hakkındaki detaylı bilgileri buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.


 

Yemekteyiz Şengül Göl Meral kimdir?

Bugün başlayacak yeni haftanın en dobra ismi olark masada yer almaya başlayan Şengül Hanım hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Kendisi Evli ve bir çocuk sahibi. Hakkındaki detaylı bilgileri buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.


 

Yemekteyiz Can Özen kimdir?

Daha önce Kuaförüm Sensin'de de boy gösteren Can Özen bu kez yeteneklerini makyajda değil yemekte gösterecek. Getirdiği kukla ve taktığı bere ile odak noktası olan Can, tepki de gördü. Yediği yemeklere gelen yorum olay olacak. Hakkındaki detaylı bilgileri buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.


Yemekteyiz Ayşe Alan kimdir?

Programın yayınlanan yeni hafta fragmanında en sessiz isim olarak görülen Ayşe Alan gezmeyi çok seviyor. Hakkındaki detaylı bilgileri buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.