Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Mayıs 2022 Çarşamba puanları | Selim Burak kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Mayıs 2022 Çarşamba puanları | Selim Burak kaç puan aldı?
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu rekabette yine lezzetli yemekler hazırlanacak ve ardından puanlar alınacak. Bugün rakiplerine karşı kolları sıvayacak isim Selim Burak oldu. Kendisinden beklentiler oldukça yüksek. Peki, Selim Burak kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Mayıs 2022 Çarşamba puanları haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkmayı sürdüren Yemekteyiz'de hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Her anı yeni gelişmelere gebe ve rekabetin korakor yaşandığı zorlu maratonun üçüncü gününde yarışacak isim belirlendi. Pazartesi Şevki Cingöz ile açılan haftada dün de Derya Küçükkızılkaya mutfakta hünerlerlerini sergiledi. Bugün ise sıra Selim Burak Şahin'e geldi. Genç yarışmacı bugün kendisine verilen sürede yemeklerini hazırlayıp ardından puanlarını alacak. Peki, Selim Burak kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Mayıs 2022 Çarşamba puanları haberimizde.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selim Burak kimdir?

Bu haftanın iki erkek yarışmacısından biri olan Selim Burak 26 yaşında. Aslen Sivaslı. Aşçı yardımcılığı yapıyor ve bunun da yarışmada kendisine avantaj sağlayacağını düşünüyor. Sağlık öğrencisi. Evine 15 bin lira ile dönmek isteyen Şahin, kendi günündeki menüsüyle rakipleri ve Zuhal Topal'ı da etkilemek istiyor. Bilmukabele adında yazdığı bir kitabı da mevcut. Instagram hesabı @selim_buraksbs'tır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem


selin esra arslanbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selim Burak menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Selim Burak hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

İrem X
Selin X
Derya X
Şevki X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.