Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13-17 Haziran yarışmacıları Esma, Derya, İdil, Ahmet ve İsmet kimdir

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13-17 Haziran yarışmacıları Esma, Derya, İdil, Ahmet ve İsmet kimdir
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile her hafta 15 bin lira kazandıran Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni yarışmacıları belli oldu. Hafta sonunda 200 bölüme ulaşacak programda Ahmet, İsmet, Esma, Derya ve İdil bugünden itibaren yeteneklerini milyonlara sergileyerek evlerine ödülle dönmek istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13-17 Haziran yarışmacıları Esma, Derya, İdil, Ahmet ve İsmet kimdir? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok tercih edilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Cumaya kadar yaşanacak rekabette her yarışmacı kendisine verilecek sürede mutfağa girecek ve cuma günkü finalde 15 bin lirayı evine götürebilmek adına mücadele verecek. Yetenek kadar hız ve yemek kültürünün de üst düzey olması gereken programda psikolojik etmenler de belirleyici rol üstlenecek. Bu haftanın yarışmacıları Esma, Derya, İdil, Ahmet ve İsmet olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13-17 Haziran yarışmacıları Esma, Derya, İdil, Ahmet ve İsmet kimdir? Detaylar haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13-17 Haziran yarışmacıları kimdir?

Geçen hafta açıklanan birinciliğin sonrasında bugün başlayan yeni haftanın yarışmacılarının yer aldığı fragman cumartesi günü yayınlandı. Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde beş isim ciddi bir rekabete dahil olduklarını gösterdi. Esma, Derya, İdil, Ahmet ve İsmet 15 bin lira için kolları sıvayacak. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 13-17 Haziran 2022 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma Ateş kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren yarışmacılarından biri olması beklenen Esma Ateş 30 yaşında. Annesi Adanlı, babası Vanlı. Bekar olan güzel yarışmacı televizyon sektöründe de yer aldı. Kendisini Erol Köse keşfetti ve Karakuyu programını birlikte yaptı. 1 Numara Magazin programında ise Volkan Öksüz ile birlikteydi. 100 bölüm boyunca Numberone Türk TV'de izleyicilerin karşısına çıktı. Terazi burcu. Yemek yemeyi çok seviyor. Kadınların bakımlı ellere sahip olması ve zarifliği önceliği. Şu anda da güzellik ve bakım merkezi var.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma Ateş fotoğrafları

zuhal topal'la yemekteyiz esma ateş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İdil Kuyucu kimdir?

Haftanın 3 kadın yarışmacısından biri olan İdil Kuyucu, rakiplerinin eleştirilerine karşı olarak lezzeti ön plana çıkararak birinciliği elde etmek istiyor. Zor veya kolay ayrımı yapmadan masaya gelenlerin tatlarının önemli olduğunu vurgulayan güzel yarışmacının Esma karşısındaki tavrı da merakla bekleniyor. 


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Derya kimdir?

Esma Hanım'a yönelik olarak söylediği sözlerle dikkat çeken Derya Hanım ev işlerinde ve özellikle yemekte çok iddialı.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ahmet kimdir?

Yarışmacı hakkındaki bilgiler açıklandığında eklenecektir.



 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmet kimdir?

Yarışmacı hakkındaki bilgiler açıklandığında eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.