Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Kasım Perşembe puanları | Gaye Şengül kaç puan aldı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Kasım Perşembe puanları | Gaye Şengül kaç puan aldı
TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam edilen Yemekteyiz'in yeni bölümü izleyicilerle buluşuyor. Başarılı sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlardaki yerini alan yarışmanın yeni gününde haftanın finali öncesindeki son isim olan Gaye Şengül yarışacak. Peki, Gaye Şengül kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Kasım Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası tüm hızı ile sürüyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği zorlu maratonun dördüncü gününde yine marifetlerini ortaya koymak isteyen bir isim mutfağa girecek. Hafta başından bu yana adından sıkça söz ettiren Gaye Şengül bugün puanlarını alacak ve ardından da final  etabında Zuhal Topal tarafından değerlendirilecek. Deneyimli yarışmacının tek hedefi 15 bin lirayı kazanabilmek. Peki, Gaye Şengül kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Kasım Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gaye kimdir?

Bugünden itibaren önce masada sonra mutfakta marifetlerini sergilemek isteyen Gaye Şengül 35 yaşında. Asken Tokat Niksarlı. Tolga, Gani ve Doruk adından 3 çocuk annesi. İlkokul annesi. Yayınlanan yeni hafta fragmanında pilav içerisindeki "devlet hazinesi" benzetmesi ve Zuhal Topal'ın bayılma hareketini yapması dikkat çekti. Eğlenceli bir yapısı olan genç yarışmacının performansı da şimdiden izleyiciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gaye Şengül


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gaye Şengül


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gaye hangi yemekleri yaptı?

6 elti aynı evde yaşadığını anlatan Gaye Şengül Zuhal Topal'ı şaşırttı. Eşi ile iki kez evlenen Şengül, 2016'da boşanıp 2018'de yine nikah masasına oturdu. Geçmişe dönse aynı hayatı yaşamak istemediğini ifade etti. Gaye Şengül'ün günü çok sert geçecek gibi gözüküyor. Kendisinin yemekleri haberimize eklenecek.


 

Yemekteyiz Gaye kaç puan aldı?

Yeni haftanın dördüncü yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Gaye'nin 2.5 saat sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.