Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Nisan 2022 Pazartesi puanları | Pınar kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Nisan 2022 Pazartesi puanları | Pınar kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başladı. Amansız bir rekabete sahne olacak zorlu programın ilk gününde yarışacak isim de belirlendi ve Pınar Başoğlu kendisine verilen sürede 15 bin lira için mücadele verecek. Peki, Pınar Başoğlu kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Nisan 2022 Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunuculuk koltuğunda oturduğu Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba dendi. Bilge, Muhammet, Kenan, Bahar ve Pınar'ın kolları sıvadığı zorlu maratonda ilk gün yarışacak isim belirlendi. Buna göre ilk bölümde mutfağa girecek isim Pınar Başoğlu olacak. Adanalı yarışmacı kendisine verilen 2.5 saatlik sürede yemeklerini yapacak ve ardından da rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak. Alacağı puanlarla birlikte haftaya iyi bir başlangıç yapmak ve diğer dört yarışmacının gözünü korkutmak isteyen Başoğlu'nun performansı da merak konusu ve şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Pınar Başoğlu kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Nisan 2022 Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar Başoğlu kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olarak programda birinciliği kazanmak için yarışacak olan Pınar Başoğlu 31 yaşında. Aslen Adanalı. Evli ve 2 çocuk annesi. Açık öğretim lisesinden mezun olan Başoğlu, 6 aylık butik pastacılık kursu sonrasında sertifika almaya hak kazandı. Yaptığı pastalarla müşterilerine hizmet veriyor. Instagram hesabı @pinarbasogluu'dur.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilge Kılıç

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bahar Demir

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muhammet Gök

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kenan Temizkan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar Başoğlu


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Pınar hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

Bahar X
Bilge X
Kenan X
Muhammet X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.