Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Nisan - 22 Nisan yarışmacıları kimdir? (Bilge, Bahar, Pınar, Muhammet ve Kenan)

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Nisan - 22 Nisan yarışmacıları kimdir? (Bilge, Bahar, Pınar, Muhammet ve Kenan)
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performanslarıyla rekabetin büyük bir heyecanla yaşandığı programda beş gün boyunca yer alacak isimler belli oldu. Pazartesiden cumaya kadar 15 bin lira için mücadele verecek yarışmacılar Bilge, Bahar, Pınar, Muhammet ve Kenan olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Nisan - 22 Nisan yarışmacıları Bilge, Bahar, Pınar, Muhammet ve Ken

Türkiye'nin en çok tercih edilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Cumaya kadar yaşanacak rekabette her yarışmacı kendisine verilecek sürede mutfağa girecek ve cuma günkü finalde 15 bin lirayı evine götürebilmek adına mücadele verecek. Yetenek kadar hız ve yemek kültürünün de üst düzey olması gereken programda psikolojik etmenler de belirleyici rol üstlenecek. Bu haftanın yarışmacıları Bilge, Bahar, Pınar, Muhammet ve Kenan olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Nisan - 15 Nisan yarışmacıları Bilge, Bahar, Pınar, Muhammet ve Kenan kimdir? Detaylar haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Nisan - 22 Nisan yarışmacıları kimdir?

Geçen hafta açıklanan birinciliğin sonrasında bugün başlayan yeni haftanın yarışmacılarının yer aldığı fragman cumartesi günü yayınlandı. Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde beş isim ciddi bir rekabete dahil olduklarını gösterdi. Bilge, Bahar, Pınar, Muhammet ve Kenan 15 bin lira için kolları sıvayacak. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 18 Nisan - 22 Nisan 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik...


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilge Kılıç


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilge Kılıç kimdir?

Bu haftanın en ilgi çekici isimlerinden biri olmayı başaran Bilge Kılıç 3 çocuk annesi. 36 yaşında. Aslen Şanlıurfalı ancak Mersin'de yaşıyor. Bugüne kadar pek çok işle uğraşan güel yarışmacı basından özel güvenliğe, sanatçılıktan yaşam koçluğuna kadar pek çok alanda çalıştı. Instagram'da da binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Fragmanda oldukça iddialıydı ve pembe saçlarının yanı sıra cevaplarıyla da çok konuşulacak. Programın sosyal medya hesaplarında onlarca kişi kendisiyle ilgili mesaj atarak hem performansını merak ettiğini söyledi hem de desteklediğini.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bahar Demir


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bahar Demiroğlu kimdir?

Bu haftanın en ilgi çekici isimlerinden biri olmayı başaran Bahar Demiroğlu 4 senelik evli. Bu evliliğinden bir çocuğu bulunuyor. Programda hedefi 15 bin lirayı kazanarak evine mutlu son ve zaferle dönmek. Kendisinin Instagram hesabı @bahardemiroglu'dur.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muhammet Gök
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muhammet Gök kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Muhammet Gök 20 yaşında. Aslen Kars Sarıkamışlı. İlkokulu Kars'ta tamamladı. 10 sene Kırklareli Lüleburgaz'da yaşadı. Burada ortaokul ve lise eğitimlerini bitirdi. Üniversite için ise İstanbul'a geldi.İstanbul Kent Üniversitesi'nde gastronomi bölümü öğrencisi. Yurt dışında aşçılık üzerine Erasmus programına da katıldı. Otel mutfaklarında çalışan Muhammet, Uzakdoğu ve İtalyan lezzetlerine oldukça hakim. Instagram hesabı @muhammetgok_36'dır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kenan Temizkan
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kenan Temizkan kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacıları arasında bulunan Kenan Temizkan 29 yaşında. Mersinli. Bayan kuaförlüğü yapıyor. Lise mezunu. Fragmanda Muhammet'e yaptığı eğitim konusundaki meydan okuma herkesin dikkatini çekti. Bu iddialı çıkışın devamını getirip getiremeyeceği merakla bekleniyor. Instagram hesabı @kenantemizkan'dır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar Başoğlu


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar Başoğlu kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olarak programda birinciliği kazanmak için yarışacak olan Pınar Başoğlu 31 yaşında. Aslen Adanalı. Evli ve 2 çocuk annesi. Açık öğretim lisesinden mezun olan Başoğlu, 6 aylık butik pastacılık kursu sonrasında sertifika almaya hak kazandı. Yaptığı pastalarla müşterilerine hizmet veriyor. Instagram hesabı @pinarbasogluu'dur.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.