Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Mayıs 2022 Perşembe puanları Hande Gün kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Mayıs 2022 Perşembe puanları Hande Gün kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olacağı zorlu maratonda bugün menüsünü hazırlayacak ve ardından puanlarını alacak. Kardeşi, ablası ve annesi ile katılan güzel yarışmacıyı mutfakta zor bir sınav bekliyor. Kendisinden beklentiler büyük. Peki, Hande Gün kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Mayıs 2022 Perşembe puanları haberimizde.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanmaya devam eden Zuhal Topa'lla Yemekteyiz yeni bir bölümü ile daha ekranlardaki yerini alıyor. Beş gün boyunca yarışmak adına evlerinin kapılarını açan  Ömer Faruk, Sevdanur, Damla, Hande ve Harun'un mücadelesi sürüyor. Haftanın dördüncü gününde evinde rakiplerini ağırlayarak yemeklerini hazırlayacak ve onlardan puan alacak isim Hande olarak açıklandı. Zor anlar yaşayan ve işi kolay olmayan güzel yarışmacının performansı da sabırsızlıkla bekleniyor. Seyirciler bir an önce verilen puanları merak ederek araştırmalada bulunuyor. Peki, Hande kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Mayıs 2022 Perşembe puanları haberimize yer alıyor.


 

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Hande Gün kimdir?

Bugünden itibaren beş bölüm boyunca haftanın en iyisi olabilmek adına yarışacak Hande Gün 23 Temmuz 1990 tarihinde doğdu. 31 yaşında. BESYO'dan ayrılıp Sakarya Üniversitesi'nde ticaret üzerine eğitim gördü. Operasyon departmanında ve satış uzmanlığı görevinde bulundu. Şu an çalışmıyor. Aslen Samsunlu ancak babası uzun süredir Gebze de. Annesi de Gebzeli ve kendisini buralı olarak tanımlıyor. Bekar ve yalnız yaşıyor. Kedileri çok seviyor. Sokaktaki hayvanlara sahip çıkıp onları besliyor. Kimisinin ise tedavisini üstleniyor. Spor yapmayı ve araba kullanmayı çok seviyor. Oyun oynamaktan da çok hoşlanıyor. Her müzikle oynayabilecek bir yapısı var. İnsanların düşündüğü şeyleri yaşadığına inanıyor. Galatasaraylı ve asllan burcu.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Hande Gün hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Damla X
Sevdanur X
Ömer X
Harun X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande

zuhal topal'la yemekteyiz seda şişman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem


selin esra arslanbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.