Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Haziran puanları [Tuğçe Doğruel kaç puan aldı?]

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Haziran puanları [Tuğçe Doğruel kaç puan aldı?]
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın tamamlanmasına çok az bir süre kaldı. Beş yarışmacının pazartesiden bu yana süren rekabetinde sırasıyla Melike, Recep ve Yurdagül yarışmıştı. Bugün ise sıra Tuğçe Doğruel'e geldi. Güzel yarışmacı kendisine verilen sürede elinden gelenin en iyisini yaparak birinciliği elde etmek istiyor. Peki, Tuğçe Doğruel kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Haziran puanları haberimizde.

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de heyecan tüm hızı ile sürüyor. Pazartesi gününden bu yana izleyicilerin karşısına çıkan yapımda beş yarışmacının 15 bin liralık ödül için kozlarını paylaştığı zorlu maratonda bugün mutfağa Tuğçe Doğruel girecek. Melike Alkan, Recep Uçar ve Yurdagül Demir'den sonra marifetlerini sergilemek isteyen güzel yarışmacının performansı da merak konusu. Recep Bey'in daha fazla yemek talebine ret cevabı vermesi güne damga vuracak gibi gözüküyor. Peki, Tuğçe Doğruel kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Haziran puanları haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande

zuhal topal'la yemekteyiz seda şişman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem


selin esra arslanbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tuğçe Doğruel kaç puan aldı?

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Tuğçe Doğruel hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

 

Melike X
Ahmet X
Recep X
Yurdagül X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.