Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Nisan 2022 Çarşamba puanları | Muhammet kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Nisan 2022 Çarşamba puanları | Muhammet kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün heyecanı yaşanıyor. Pazartesiden bu yana devam eden zorlu rekabetin üçüncü bölümünde yarışacak isim Muhammet Gök olarak açıklandı. Genç aşçı marifetlerini sergileyerek kendini ispat etmek ve birinciliği kazanmak amacında. Kendisinin performansı da merak konusu ve şimdiden herkesi sabırsızlandırıyor. Peki, Muhammet kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Nisan 2022 Çarşamba puanları Detaylar haberimiz

TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de hafta ortası heyecanı başlıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu rekabette ilk gün Pınar Başoğlu mutfağa girmişti. Dün ise haftanın en dikkat çekici yarışmacısı olarak pembe saçlarıyla gündeme oturan Bilge Kılıç rakipleri ve Zuhal Topal karşısında birincilik için kolları sıvamıştı. Bugün ise aşçılık yapan Muhammet kendisine verilen sürede 15 bin lirayı kazanmak adına mücadele verecek. Önce alışverişini yapıp ardından da menüsünü hazırlayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muhammet kimdir? Muhammet Gök kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Peki, Muhammet kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Nisan 2022 Çarşamba puanları bu sayfada bulunmaktadır. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muhammet Gök kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Muhammet Gök 20 yaşında. Aslen Kars Sarıkamışlı. İlkokulu Kars'ta tamamladı. 10 sene Kırklareli Lüleburgaz'da yaşadı. Burada ortaokul ve lise eğitimlerini bitirdi. Üniversite için ise İstanbul'a geldi.İstanbul Kent Üniversitesi'nde gastronomi bölümü öğrencisi. Yurt dışında aşçılık üzerine Erasmus programına da katıldı. Otel mutfaklarında çalışan Muhammet, Uzakdoğu ve İtalyan lezzetlerine oldukça hakim. Instagram hesabı @muhammetgok_36'dır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilge Kılıç

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bahar Demir

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muhammet Gök

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kenan Temizkan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar Başoğlu


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muhammet menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Muhammet hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

Bahar X
Pınar X
Kenan X
Bilge X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.