Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Nisan 2022 Perşembe puanları | Kenan kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Nisan 2022 Perşembe puanları | Kenan kaç puan aldı?
TV8'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan programda yaşanacak mücadele yine nefes kesecek. Pazartesi gününden bu yana gelinen zorlu programda bugün yarışacak isim de belirlendi. Kenan Temizkan kendisine verilen 2.5 saatlik sürede birincilik içim kolları sıvayacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Nisan 2022 Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Yemekteyiz'de hafta finali öncesindeki son günde de heyecan devam ediyor. Beş yarışmacının amansız rekabetinde pazartesi günü Pınar Başoğlu yarışmıştı. İkinci bölümde ise Bilge Kılıç kendisine verilen süreyi en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştı. Dün ise haftanın iki erkek yarışmacısından biri olan Muhammet Gök birincilik adına kolları sıvadı. Bugün ise gözler Kenan Temizkan'a çevrildi. Genç yarışmacı menüsünü hazırladıktan sonra rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak. Kendisini zirveye taşıyacak performansa imza atmak adına mutfağa girecek Temizkan'ı zor anlar bekliyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Nisan 2022 Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kenan Temizkan kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacıları arasında bulunan Kenan Temizkan 29 yaşında. Mersinli. Bayan kuaförlüğü yapıyor. Lise mezunu. Fragmanda Muhammet'e yaptığı eğitim konusundaki meydan okuma herkesin dikkatini çekti. Bu iddialı çıkışın devamını getirip getiremeyeceği merakla bekleniyor. Instagram hesabı @kenantemizkan'dır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilge Kılıç

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bahar Demir

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muhammet Gök

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kenan Temizkan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar Başoğlu


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kenan Temizkan menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Kenan hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

Bahar X
Pınar X
Muhammet X
Bilge X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.