Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Mayıs 2022 Pazartesi puanları | İlayda Bingöl kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Mayıs 2022 Pazartesi puanları | İlayda Bingöl kaç puan aldı?
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine tanıklık edilen zorlu rekabetin ilk gününde yarışacak isim İlayda Bingöl olarak belirlendi. Genç yarışmacı kendisine verilecek sürede elde edeceği puanlarla birlikte haftaya iyi bir başlangıç yapmak ve rakiplerine ilk günden gözdağı vermek amacında. Peki, İlayda Bingöl kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Mayıs 2022 Pazartesi puanları

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olacak programdaki yarış nefes kesecek. Haftanın ilk gününde evinde rakiplerini ağırlayarak yemeklerini hazırlayacak ve onlardan puan alacak isim İlayda olarak açıklandı. Zor anlar yaşayan ve işi kolay olmayan güzel yarışmacının performansı da sabırsızlıkla bekleniyor. Seyirciler bir an önce verilen puanları merak ederek araştırmalada bulunuyor. Peki, İlayda Bingöl kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Mayıs 2022 Pazartesi puanları haberimize yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İlayda kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren yarışmacılarından biri olması beklenen İlayda Bingöl evli ve bir çocuk annesi. Programda rakibinin hakkında yemeğı hazırlayış tarzındaki eleştirisi çok dikkat çekti. Instagram hesabı @ilaydabingl'dür. Gezmeyi, eğlenmeyi ve ailesiyle vakit geçirmeyi çok seviyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İlayda Bingöl menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen İlayda Bingöl hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


 

X
X
X
X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande

zuhal topal'la yemekteyiz seda şişman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem


selin esra arslanbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.