Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27 Nisan 2022 Çarşamba puanları | Ozan Pelit kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27 Nisan 2022 Çarşamba puanları | Ozan Pelit kaç puan aldı?
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de heyecan devam ediyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde performanslarını sergiledikleri zorlu maratonda yaşanan rekabet herkesi televizyon başına kilitliyor. Pazartesi başlayan haftada bugün Ozan Pelit yarışacak. Genç yarışmacı kendisine verilen sürede hazırlayacağı yemekler ve elde edeceği puanlar merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27 Nisan 2022 Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenlerle buluşan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Beş gün boyunca yaşanan rekabetin ardından bir kişi 15 bin liranın sahibi olacak. Pazartesi gününden bu yana önce Neslihan ardındna da Yavuz kendisine tanınan 2.5 saatlik sürede yemeklerini hazırladı ve rakiplerinin karşısına çıktı. Bugün ise sıra Ozan Pelit'e geldi. Sivaslı yarışmacı menüsünde yer alan yemeklerle birlikte birinciliği elde edecek puanları almak amacında. İzleyicilerin kendisinden beklentisi yüksek ve destekçileri de kazanacağından emin. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27 Nisan 2022 Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ozan kimdir?

Bu hafta Yavuz ile birlikte iki erkek yarışmacıdan biri olan Ozan, saç rengi ile dikkat çekmeyi başardı. Diğer yandan yaşanan sorunları sükunet içerisinde çözmeye çalıştığı görüldü. Yavuz'un rakiplerine karşı yükselmesine karşılık olarak çok acımasızca yorumlar yaptığını söyledi. Yemeklerde oldukça iddialı ve evine ödülle döneceğine emin. 28 yaşında. Aslen Sivas Divriğili. Ankara'da oturuyor. Muhasebecilik yapıyor. Instagram hesabı @ozan.pelit

zuhal topal'la yemekteyiz neslihan şengül


zuhal topal'la yemekteyiz ışık

zuhal topal'la yemekteyiz yavuz balcı

zuhal topal'la yemekteyiz suna

zuhal topal'la yemekteyiz ozan pelit

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ozan menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Ozan hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

Işık X
Neslihan X
Yavuz X
Suna X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.