Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Mayıs 2022 Salı puanları | Mahmut kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Mayıs 2022 Salı puanları | Mahmut kaç puan aldı?
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız yarışına devam ettiği lezzet savaşında ikinci gün ilgiyle takip edilecek. Dün başlayan haftanın ilk bölümünde yarışan isim Yağmur Var Andağ olmuştu. Bugün ise Mahmut Kabataş kendisine verilen sürede birincilik için yarışacak. Peki, Mahmut kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Mayıs 2022 Salı puanları haberimizde yer alıyor

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Mayıs 2022 Salı puanları bugünün en çok aranan konularından biri oldu. Bayram nedeniyle evlerinde vakit geçiren izleyicilerin tercih ettiği programlar arasında bulunan başarılı yapımda bugün Mahmut Kabataş yarışacak. 18 yaşındaki genç yarışmacı kendisi için tanınan 2.5 saatlik sürede menüsünü hazırlayarak rakiplerinin karşısına çıkacak. Ardından da puanlarını alarak hafta sonu için avantaj sağlamaya çalışacak. Her anında yemeğin konuşulduğu, kahkahanın eksik olmadığı zorlu maratonda zaman zaman sinirler gerilecek. Peki, Mahmut kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Mayıs 2022 Salı puanları haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mahmut kimdir?

Bugünden itibaren rakiplerine karşı yemeklerini yaparak puanlarını alacak Mahmut Kabataş aslen Rizeli. Genç yarışmacı Kocaeli Üniveristesi'nde eğitim görüyor. Yemeklerinde oldukça iddialı. Yaşınla kendisini vurmaya çalışmaları halinde Rize damarını göstereceğini ve ağzını açacağını söyledi. Karadeniz rüzgarı estirmeye geldi. Yağmur'un çiçekleri için 'gelin masasında gibi hissettim' derken, balığa yönelik eleştirisinde ise 'bu balık intihar etmiş' yorumunda bulundu.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mahmut menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Mahmut hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

Yağmur X
Dilan X
Aysel X
Yalçın X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.