Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Mayıs 2022 Çarşamba puanları | Yalçın kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Mayıs 2022 Çarşamba puanları | Yalçın kaç puan aldı?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bayram coşkusu devam ediyor. Haftanın ve bayramın üçüncü gününde Yalçın yarışacak. Peki, Yalçın kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Mayıs 2022 Çarşamba puanları haberimizde.

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 15 bin lira mücadelesi devam ediyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetiyle süslenen zorlu mücadelede bugün Yalçın önce alışverişe çıkacak ardından da yemekleriyle menüsünü hazırlayıp rakiplerinin karşısında sınav verecek. Kendisinden beklentiler büyük ve elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Yalçın kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Mayıs 2022 Çarşamba puanları haberimizde.



Bu neyin sapı?

Bugün yapacağı yemeklerle birinci olabilme sınavı verecek olan Yalçın Özdemir'in menüsü sert eleştiriler alacak. Yayınlanan fragmanda özellikle Yağmur Var Andağ'ın tepkisi herkesi şaşırtacak. Genç yarışmacı; 'Bu neyin sapı' diyerek sofrasındaki yemeği eleştirdi. Mahmut ise menüye 'Yarışmada mıyız fast food restoranına mı geldik belli değil' sözleriyle tepki gösterdi.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yalçın menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Yalçın hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

Yağmur X
Dilan X
Aysel X
Mahmut X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.