Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Nisan 2022 Pazartesi puanları | Furkan kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Nisan 2022 Pazartesi puanları | Furkan kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta ekranlara geliyor. Beş yarışmacının performanslarıyla birincilik için çaba göstereceği zorlu maratonda gözler ilk gün yarışacak olan Furkan'a çevrildi. Haftanın tek erkek yarışmacısının nasıl bir performans sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Furkan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Nisan 2022 Pazartesi puanları haberimizde.

TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün güzel sunucunun sunumuyla başlıyor. Birbirlerinden farklı menülere sahip beş yarışmacının performanslarıyla adından söz ettirip 15 bin lirayı evine götürebilmek adına mücadeleye gireceği zorlu maratonun ilk gününde yarışacak isim belli oldu. Buna göre önce market alışveirşi yapıp ardından da mutfağında yemeklerini hazırlayarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak isim Furkan Yavuz oldu. Genç yarışmacı kendisine verilen sürede haftayı açacak ve kendisini zieveye taşıyacak performansa imza atmak adına çaba gösterecek.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Furkan kimdir?

Yarışmanın bu haftaki tek erkek yarışmacısı olarak dört kadın rakibini geride bırakıp 15 bin lirayı kazanmak isteyen Furkan Yavuz 26 yaşında. Aslen Samsunlu. Üniversite mezunu olan genç yarışmacı Metalurji ve malzeme ile kaynak mühendisi. Rakibine karşı yaptığı çıkışla fragmanda dikkat çekmeyi başardı. Bir yemeği yapabilmesine karşılık olarak yarışmadan çekilmeyi teklif etti. Eline ve marifetlerine güveniyor. Gençliğin verdiği enerjiyle mutlu sona ulaşmak istiyor. Instagram hesabı @furknyvuz'dur.

zuhal topal'la yemekteyiz sultan

zuhal topal'la yemekteyiz elif

zuhal topal'la yemekteyiz havva

zuhal topal'la yemekteyiz furkan

zuhal topal'la yemekteyiz naz

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Furkan'ın menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Furkan'ın hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Elif Kahrıman X
Naz Yarar Eski X
Sultan Çakır X
Havva Meriçalp X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.