Zuhal Topal'la Yemekteyiz 8 Kasım - 12 Kasım yarışmacıları kimdir? (Dilara, Berkay, Tanju, Sara ve Aylin)

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 8 Kasım - 12 Kasım yarışmacıları kimdir? (Dilara, Berkay, Tanju, Sara ve Aylin)
TV8 ekranlarında yeni bir haftaya merhaba diyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de heyecan devam ediyor. Birbirinden iddialı isimlerin kendi günlerinde performanslarıyla 15 bin lira kazanmak için kozlarını paylaşacağı zorlu maraton ilgiyle izlenecek. Her anı büyük çekişmeye sahne olacak programın yarışmacıları da belli oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 8 Kasım - 12 Kasım yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de yepyeni bir hafta daha başlıyor. Beş yarışmacının pazartesiden cumaya kadar geçecek sürede mutfağa girerek verecekleri mücadele sonrasında alacakları puanlar haftanın kazananını belirleyecek. Zuhal Topal da tadacağı lezzetleri yorumlayıp puanlayacak. Son günde de ödülü eve götürecek isim açıklanacak. Herkes iddialı ve hamarat olduğuna inanıyor. Seyirciler de bu haftanın kahramanlarını merak ediyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 8 Kasım 2021 Pazartesi - 12 Kasım 2021 Cuma yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 8 Kasım - 12 Kasım yarışmacıları kimdir?

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasındaki yarışmacıları sabırsızlıkla bekleniyordu. Yayınlanan fragmanda bu isimler belli oldu. Haftanın yeni yarışmacıları aşağıda sıralanmıştır;

  • Aylin Açıkgöz: Fransız menüsü ile herkesi şaşırtacak. 4 senedir Türkiye'de yaşıyor. Aslen Elbistanlı.
  • Berkay Demirci: Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Berkay işletmecilik ve Youtuberlık yapıyor. Yayınlarında ünlü konukları ağırlıyor.
  • Sara: Makyaj, protez tırnak ve cilt bakım işi ile uğraşıyor. İranlı.
  • Dilara Arıkanlı: Sosyal medyada adından söz ettiren güzel yarışmacı aşk hakkındaki olumlu ve iyimser mesajlarla binlerce kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor.
  • Tanju Okan Yılmaz: Kastamonulu. Galatasaray taraftar. 33 yaşında. 1 çocuk sahibi.




 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de neler yaşandı?

Geride kalan hafta büyük bir çekişmeye sahne oldu ve 15 bin liranın sahibi açıklandı. Emrah Karakaya, Elvan Akduman, Aysel Torun, Cansu Ateş ve Turgay Samet Kaynar arasında ekranlara gelen rekabetten kazanarak evine ödülle dönen isim Emrah Bey oldu. Hafta boyunca rakiplerinden daha fazla puan toplayan genç yarışmacı son şampiyon olarak kayıtlara geçmeyi başardı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.