Zuhal Topal'la Yemekteyiz 9 Mayıs 2022 Pazartesi puanları | Şevki kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 9 Mayıs 2022 Pazartesi puanları | Şevki kaç puan aldı?
TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni haftasına başladı. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu maratonda bugün kendisine verilen sürede başarılı bir gün geçirmek isteyen isim Şevki olarak açıklandı. Genç yarışmacı hakkında araştırmalar yapılarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Şevki Cingöz kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 9 Mayıs 2022 Pazartesi puanları haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Yemekteyiz'de yeni hafta başladı. Şevki, Selin, İrem, Derya ve Selim Burak'ın amansız rekabetine sahne olacak programdaki yarış nefes kesecek. Haftanın ilk gününde evinde rakiplerini ağırlayarak yemeklerini hazırlayacak ve onlardan puan alacak isim Şevki olarak açıklandı. Zor anlar yaşayan ve işi kolay olmayan güzel yarışmacının performansı da sabırsızlıkla bekleniyor. Seyirciler bir an önce verilen puanları merak ederek araştırmalada bulunuyor. Peki, Şevki kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 9 Mayıs 2022 Pazartesi puanları haberimize yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şevki kimdir?

Bugünden itibaren beş bölüm boyunca haftanın en iyisi olabilmek adına yarışacak Şevki Cingöz grafik tasarım uzmanı ve eğitimeni. Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi'nden mezun oldu. Reklam ve sosyal medya yönetimi ile de ilgileniyor. 27 yaşında. Grafik tasarımcılığı yapıyor. Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi'ni tamamladı. Çok titiz ve takıntılı olan yakışıklı yarışmacı, sulu boya ve yağlı boya da yapıyor. Tiyatroyla uğraşıyor. Sivri diliyle rakipler hakkında yaptığı sert yorumlarıyla da çok konuşulacak gibi gözüküyor. Instagram hesabı @sevkicingooz'dür.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şevki menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Şevki hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

İrem X
Selin X
Selim Burak X
Derya X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.