Zuhal Topal'la Yemekteyiz Adar Harun kaç puan aldı? Kim birinci oldu? 20 Mayıs Cuma puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Adar Harun kaç puan aldı? Kim birinci oldu? 20 Mayıs Cuma puanları
Televizyon ekranlarının sevilerek takip edilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 36'ıncı haftası sona eriyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetinde artık son performans sergilenecek ve Adar Harun mutfağa girerek menüsünü hazırlayarak rakiplerinin önüne geçmek istiyor. Kendisinden beklentiler büyük. Yemek ile haşır neşir olmasını 15 bin liralık kazanca çevirmek amacında. Ayrıca hafta şampiyonu da belirlenecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Adar Harun kaç puan aldı? Kim birinci oldu?

Zuhal Topal'ın sunuculuğunu üstlendiği Yemekteyiz'de bugün yeni haftanın sonuna gelindi. Amansız rekabete sahne olan zorlu maratonda Şevki, Derya, Selim Burak ve Selin yarıştı. Bugün ise seksi pozlarının yanı sıra sivri dili ve yorumlarıyla dikkat çekmeyi başaran Adar Harun Turan yarışarak puanlarını alacak. Ardından da haftanın sıralaması oluşacak. İrem başta olmak tüm yarışmacıların tek hedefi 15 bin lira ile eve dönmek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Adar Harun Turan kaç puan aldı? Kim birinci oldu? 20 Mayıs Cuma puanları haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Adar Harun kimdir?

Bugünden itibaren beş bölüm boyunca haftanın en iyisi olabilmek adına yarışacak Adar Harun Turan 22 yaşında. Aslen Mardin Dargeçitli. Lise mezunu olan Turan, e-ticaret alanında çalışıyor. Mutfakta yemek yapmayı çok seviyor. Elinin marifetini Türkiye'ye ispat etmek ve adını zirveye yazdırmak amacında. Yayınlanan fragmanda da yorumlarıyla dikkat çekmeyi başardı. Yemek almayı unutması ise tebessümle karşılandı. Instagram hesabı @adar_can47'dir.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande

zuhal topal'la yemekteyiz seda şişman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Adar Harun Çankaya
 


selin esra arslanbaş

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Adar Harun menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Adar Harun Senem Çankaya hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

Hande X
Sevdanur X
Damla X
Ömer Faruk X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.