Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayfer kimdir? Ayfer Ustaoğlu kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayfer kimdir? Ayfer Ustaoğlu kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Başarılı yayın hayatıyla yeni sezona damga vurmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performansını sergileyeceği zorlu maratonun ilk gününde yarışacak isimler açıklandı ve Ayfer Ustaoğlu da listede yer aldı. Güzel yarışmacı hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayfer kimdir? Ayfer Ustaoğlu kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yeni haftasına merhaba diyen Yemekteyiz'de yarışacak isimler Ayfer, Ece, Ebru, Uğur ve Emral olarak açıklandı. Beş yarışmacının amansız mücadelesine sahne olacak programda herkes 15 bin lira için kolları sıvayacak ve önce markete gidip ardından da mutfakta hünerlerini sergileyecek. Haftanın en dikkat çeken yarışmacılarından biri de Ayfer Ustaoğlu oldu ve fragman yayınlandıktan sonra sosyal medya kullanıcıları adeta yorum yağmurunda bulundu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayfer kimdir? Ayfer Ustaoğlu kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayfer kimdir?

Yemekleriyle hünerlerini ispat etmek ve Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de birinciliği kazanmaya çalışacak olan Ayfer Ustaoğlu 1991 doğumlu. 31 yaşında. Aslen Sivaslı. Şu anda çocuklarını büyütüyor. İlerleyen dönemde kadınlar grubu kurarak özel etkinlikler düzenlemek istiyor. Hızı seviyor ve rallici olmak hayalleri arasında yer alıyor. Koç burcu. İstanbul'da yaşıyor. Instagram'da 75 bin civarında takipçisi bulunan Ayfer'in yarışmaya katıldığını görenler programın sosyal medya hesabını adeta ablukaya aldı. Çok sayıda takipçisi kendisini ekranda görmekten mutlu olduğunu ve başarılı olacağına inandığını dile getirdi. Ayfer Ustaoğlu evli ve iki kız annesi. Sosyal medyada yayınladığı kişisel ve aile fotoğraflarıyla binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Programda sesi ile de ön plana çıkmayı başardı. Instagram hesabı @ayferbzkrt'tur.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayfer

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayfer

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayfer

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayfer

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayfer

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.