Zuhal Topal'la Yemekteyiz Beyza kimdir? Beyza Yılmaz Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Beyza kimdir? Beyza Yılmaz Instagram hesabı
TV8'de bugün 10'uncu haftasına başlayan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de birbirinden hamarat isimler kozlarını paylaşıyor. Kendilerine verilen sürede ellerinden gelenin en iyisini yapmak üzere kozlarını paylaşacak beş yarışmacıdan biri Beyza Yılmaz olarak açıklandı. Güzel yarışmacı hakkında internette ilk andan itibaren araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Beyza kimdir? Beyza Yılmaz Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile TV8 ekranlarında izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Pazartesiden cumaya kadar televizyonda yerini alacak yarışmada performansını sergileyecek yarışmacıların alacakları puanlar kadar haklarındaki bilgiler de merak konusu ve internet üzerinde araştırılıyor. Haftaya damga vurması beklenen isimlerden biri olan Beyza Yılmaz da gençliğinin verdiği potansiyeli masasına ve yarışmaya yansıtmak amacında. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Beyza kimdir? Beyza Yılmaz Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 


Yemekteyiz Beyza kimdir?

Bugünden itibaren beş bölüm boyunca haftanın en iyisi olabilmek adına yarışacak Beyza Yılmaz 24 yaşında. Aslen Trabzonlu. .Metalurji ve malzeme Mühendisi. Bu yıl açıköğretimden aşçılık bölümü okumaya başladı. Son senelerde aynı zamanda yemek tarifleri ve görselleri paylaştığı Instagram hesabı var. Boş zamanlarında yeni ve farklı tarifler denemekten hoşlanıyor.

Instagram hesabı @beyz.kitchen_'dir.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Beyza


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Beyza


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Beyza

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.