Zuhal Topal'la Yemekteyiz Beyza Nur Uzun kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Beyza Nur Uzun kimdir? Instagram hesabı
Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlarda lezzet fırtınası estiren Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha başlıyor. Beş gün boyunca mutfakta ve sofrada ter dökecek yarışmacılarn tanıtıldığı bölümde ilk yarışacak isim de belli oldu. Buna göre Beyza Nur Uzun seyircilerin karşısına çıkacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Beyza Nur Uzun kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 13'üncü haftaya merhaba deniyor. Pazartesiden cumaya 15 bin lira için yarışan yarışmacıların boy gösterdiği programın yeni haftasında yarışacak ilk isim de belli oldu. Fragmanda yayınlanan ve yeni bölümde tanıtılan isim olan Beyza Nur Uzun ilk andan dikkat çekmeyi başarmıştı. Kendisi haftanın ilk yarışmacısı olarak mutfağa girecek. Kendisi hakkında da pek çok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Beyza Nur Uzun kimdir? Instagram hesabı haberimizde.



Yemekteyiz Beyza Nur kimdir?

Paylaşılan fragmanda renkli bir kişiliği olduğu izlenimi veren Beyza Nur Uzun 26 yaşında. Hukuk fakültesi son sınıf öğrencisi. Daha önce iki üniversite bitiren güzel yarışmacı, üçüncü kez mezuniyet sevinci yaşayacak. Aslen Vanlı ama Bursa'da doğdu ve büyüdü. Üniversite için de İstanbul'da yaşıyor. Yemeklerinde de hayatındaki coğrafyaların esintilerini sunacak olan Uzun için internette binlerce kişi aramada bulundu. Sosyal medyada programın Instagram hesabına çok sayıda mesaj yazıldı.




 


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Beyza Nur Uzun Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 6 Aralık 2021 Pazartesi tarihinde yayınlanacak 61. bölümünde mutfakta yemek savaşına girişecek olan Beyza Nur Uzun'un Instagram hesabı da merak konusu. Kendisini @beyzanuruzun adresinden takip edebilirsiniz. Şu an da 8 bine yakın takipçisi bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.