Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 19 Kasım Cuma puanları | İsmail Keskin kaç puan aldı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 19 Kasım Cuma puanları | İsmail Keskin kaç puan aldı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün tamamlanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği programda gözler bugüne çevrildi. İsmail Keskin kendi gününde 2.5 saatlik süreyi en iyi şekilde geçirerek birinciliği elde etmek istiyor. Zuhal Topal'ın açıklayacağı sıralama sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 19 Kasım Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 10'uncu haftasına nokta konuyor. Hamarat ve iddialı beş yarışmacının kendi günlerinde mutfağa girdiği programda kimin 15 bin lira kazanacağı yönündeki bekleyiş sürüyor. Pazartesiden bu yana yarışan dört ismin ardından bugün İsmail Keskin rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkarak en yüksek puanları elde etmek istiyor. Bunun için işi hiç de kolay değil ve bugüne kadar performanslarını sergileyen rakiplerini geride bırakması gerekiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 19 Kasım Cuma puanları haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmail hangi yemekleri yaptı?

Hafta başından bu yana hararetli tartışmalarla adından söz ettiren ve yeni gün fragmanında verdiği cevaplarla dikkat çeken İsmail Keskin'in menüsü de sabrısızlıkla bekleniyordu. Bugüne kadar eleştridiği menüleri hem lezzet hem de sunum açısından geçmek zorunda olan İsmail için rakipleri adeta pusuda. İlk hatasında puanlarını kırabilmek adına her şeyi yaapbilirler. Kendisinin yemekleri haberimize eklenecek.


 

Yemekteyiz İsmail kaç puan aldı?

Yeni haftanın son yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan İsmil'n 2.5 saat sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.


ismail keskin


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmail kimdir?

Kendi gününde hararetli bir 2.5 saat ve yorum dakikaları geçirecek olan İsmail Keskin yayınlanan fragmanda verdiği cevaplarla getgin bir izlenim ortaya koydu. Özellikle Gaye ve Sİnem Hanım'ın eleştirilerine yüksek perdeden ifadeler kullanan İsmail'in gün sonundaki puanları da merak konusu haline geldi.
24 yaşında

  • 1 yılık evli
  • İstanbul da yaşıyor
  • 2 yıllık aşçılık bölümü mezunu
  • Sunumlara çok önem veriyor
  • Masa düzenine karşı çok hassas
  • Sakin bir yapısı var


 

Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi henüz açıklanmadı. Açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.