Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma Ateş kaç puan aldı? 14 Haziran 2022 Salı puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma Ateş kaç puan aldı? 14 Haziran 2022 Salı puanları
TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının korakor mücadelesine tanıklık edilen programda gözler bugüne çevrildi. Dün İdil'den sonra bugün Esma Ateş yarışacak ve ardından puanları alacak. Kendisinden beklentiler yüksek çünkü ilk bölümdeki sözleriyle istim üzerinde. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma Ateş kaç puan aldı? 14 Haziran 2022 Salı puanları haberimizde.

Etten hamur işine, tatlıdan sebze yemeklerine kadar birçok tadı ekranlara taşıyan Zuhal  Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına devam ediliyor. Birbirinden renkli konuklarıyla da reyting zirvesine oynayan programın yeni haftasında yarışacak isimler belirlendi. Buna göre daha önce kamera önü deneyimi de bulunan Esma Ateş haftanın ikinci yarışmacısı olarak önce alışverişini yapacak ardından da mutfakta marifetlerini sergileyecek. Kendisinden beklentiler de büyük ve bir an önce seyredilmek isteniyor. Peki, Esma Ateş kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Haziran 2022 Salı puanları haberimize yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma Ateş menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Esma Ateş hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor. Ahmet Bey 'Allah bugün herkese sabır versin. Özellikle bana' dedi. Esma Hanım ise yemekleri az yapacağını söyledi ve çöpe atmak istemediğini dile getirdi. Dörde dört bir eş istediğini ekledi. Kendisine yapılan yorumlara da tepki gösterdi. İsmet Bey'in mutfağına girmesine de adeta köpürdü.
 

Derya X
İdil X
Ahmet X
İsmet X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren yarışmacılarından biri olması beklenen Esma Ateş 30 yaşında. Annesi Adanalı, babası Vanlı. Bekar olan güzel yarışmacı televizyon sektöründe de yer aldı. Kendisini Erol Köse keşfetti ve Karakuyu programını birlikte yaptı. 1 Numara Magazin programında ise Volkan Öksüz ile birlikteydi. 100 bölüm boyunca Numberone Türk TV'de izleyicilerin karşısına çıktı. Terazi burcu. Yemek yemeyi çok seviyor. Kadınların bakımlı ellere sahip olması ve zarifliği önceliği. Şu anda da güzellik ve bakım merkezi var.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande

zuhal topal'la yemekteyiz seda şişman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem


selin esra arslanbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.